Redactia.ro
Home » Homepage » David a avut parte de un sfârșit crunt la 18 ani. A murit sub zidurile Liceului „Tamasi Aron” din Odorheiu Secuiesc

David a avut parte de un sfârșit crunt la 18 ani. A murit sub zidurile Liceului „Tamasi Aron” din Odorheiu Secuiesc

ULTIMĂ ORĂ: Primele imagini cu momentul prăbușirii internatului din Odorheiu Secuiesc FOTO

UPDATE –

Bilanț final

❗1 victimă decedată

❗ 1 victimă cu traumatisme severe, intubată

❗ 2 victime conștiente, diverse traumatisme

Acțiunile de căutare-salvare au încetat, forțele de intervenție se retrag.

O tragedie cutremură orașul Odorheiu Secuiesc, unde un perete al internatului Liceului „Tamasi Aron” s-a prăbușit, lăsând în urmă mai mulți elevi prinși sub dărâmături și un băiat care și-a pierdut viața. Victima se numește David și avea 18 ani, iar medicii i-au constatat decesul după ce l-au resuscitat minute întregi. Echipele de salvare acționează într-un efort susținut pentru a scoate victimele la suprafață și pentru a gestiona situația de urgență în curs.

Cronologia evenimentelor:

Update 19:20 – A patra victimă nu supraviețuiește:
Echipele de salvare au adus la suprafață a patra victimă, însă aceasta nu a răspuns manevrelor de resuscitare. Tragedia adâncește durerea comunității, iar medicii depun eforturi continue pentru a salva vieți.

Update 19:05 – A patra victimă scoasă de sub dărâmături:
Echipa de salvare a reușit să scoată a patra victimă din ruinele prăbușite ale internatului. Din păcate, starea sa este gravă, iar medicii au început manevrele de resuscitare pentru a-i oferi șansa de supraviețuire.

Update 18:25 – Descoperirea celei de-a patra victime:
Echipele de salvare au descoperit sub dărâmături a patra victimă, un băiat, cu care comunică verbal. Salvatorii depun eforturi considerabile pentru a-l scoate în siguranță din zona afectată.

Update 17:50 – Trei fete salvate, un băiat încă dispărut:
În primele momente ale intervenției, echipele de salvare au reușit să extragă trei fete din clădirea prăbușită. Informațiile sugerează că un băiat ar fi încă prins sub dărâmături, iar câinii pompierilor sunt implicați în operațiunile de căutare.

Update 17:25 – Căutări în continuare:
Echipele de intervenție continuă să caute posibile victime în dărâmăturile rezultate din prăbușirea peretelui. Până în acest moment, trei victime au fost extrase, iar operațiunile de căutare sunt în desfășurare.

Autoritățile au intervenit de urgență la fața locului

La locul intervenției au fost mobilizate numeroase echipe de intervenție, inclusiv două mașini de stingere, o descarcerare, un camion, un container multirisc, o ambulanță SMURD, două ambulanțe SAJ, și trei echipaje ale serviciilor voluntare pentru situații de urgență. Suprafața afectată se estimează la aproximativ 200 de metri pătrați.

Operațiunile de salvare și căutare sunt în continuare în desfășurare, iar autoritățile depun eforturi maxime pentru a gestiona situația de urgență și pentru a asigura siguranța elevilor afectați. Comunitatea este profund marcată de tragicul incident, iar toți cei implicați așteaptă cu inimile strânse evoluția situației în orele următoare.

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: