Redactia.ro
Home » Știri » Un tânăr a urcat băut la volan, apoi a sunat la 112 pentru a le cere polițiștilor să-l oprească în trafic

Un tânăr a urcat băut la volan, apoi a sunat la 112 pentru a le cere polițiștilor să-l oprească în trafic

Să vezi și să nu crezi! Un tânăr din Suceava a sunat la 112 pentru a se autodenunța după ce a urcat băut la volan. Conștient de ilegalitatea faptelor sale, băiatul a oprit pe dreapta și a așteptat echipajul de poliție. Cum l-au găsit polițiștii și ce alcoolemie avea!

A sunat la 112 pentru a se autodenunța

Un tânăr dintr-o comună suceveană a sunat la 112 și a solicitat un echipaj de poliție pentru a-l opri din trafic. El a mărturisit dispecerului că a băut și că s-a urcat la volanul unui autoturism marca BMW, după o ceartă cu părinții. Însă, cum și-a dat seama că e ilegal ce face, el a luat decizia de a alerta Poliția.

Ca urmare a sesizării sale, echipa operativă s-a deplasat la locul indicat și într-adevăr au identificat, pe banda de pe sensul opus, autoturismul în cauză, care era staționat, pe avarii. La volanul autoturismului era nimeni altul decât un tânăr, pe nume Gabriel, în vârstă de 23 de ani, care se afla sub influența băuturilor alcoolice. Tânărul a cooperat cu polițiștii, mărturisindu-le că este băut și că avea nevoie să fie oprit în trafic.

Ce alcoolemie avea tânărul

Tânărul a fost testat la fața locului cu aparatul etilometru, iar valoarea indicată a fost de 1,32 mg/l alcool pur în aer expirat.

Ulterior, tânărul a fost dus de polițiști la Spitalul Municipal din Rădăuți pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Drept consecință, tânărul a rămas fără permis, iar acum este anchetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: