Redactia.ro
Home » Știri » Un tânăr de 25 de ani a murit cu zile în spital, din cauza unei peritonite. Medicii i-au greşit diagnosticul

Un tânăr de 25 de ani a murit cu zile în spital, din cauza unei peritonite. Medicii i-au greşit diagnosticul

Un tânăr de 25 de ani a murit cu zile în spital, din cauza unei peritonite. Medicii i-au greşit diagnosticul

Un tânăr de 25 de ani a murit cu zile în spital, din cauza unei peritonite. Medicii i-au greşit diagnosticul. Iată detaliile!

Un tânăr de 25 de ani a murit cu zile în spital, din cauza unei peritonite

Un tânăr în vârstă de doar 25 de ani a murit în spital, suferind de peritonită după ce medicii de la Spitalul din Mangalia, unde era internat i-au greşit diagnosticul în repetate rânduri. Acesta a avut parte de dureri crunte, vreme de 6 zilCei dragi au primit mai multe filmuleţe de la el, în timp ce se afla pe patul de spital. Bolnavul a fost transferat prea târziu, la spitalul din Constanţa și din păcate nu a putut fi salvat. La o zi după operaţie, tânărul s-a stins. Părinţii băiatului de 25 de ani sunt copleșiți de pierderea acestuia și susțin că nu pot concepe că singurul lor fiu a murit din cauza unei „banale apendicite”, potrivit observatornews.ro.

Tânărul a murit cu zile în spital

Tânărul a primit timp de 10 zile mai multe diagnostice de la diferiți medici, dar şi mai multe tratamente printre care și antibiotice pentru: enterocolita, pietre la rinichi, infecţie abdominală, infecţie inghinală şi apendicită acută.

Când au dat ultimul diagnostic, cel de apendicită, medicii din Mangalia au ajuns la concluzia că acesta trebuie operat de urgenţă, însă potrivit declaraţiilor tatălui, acest lucru nu s-a întâmplat. Intervenţia chirurgicală nu a fost pusă în practică din lipsa unui anestezist.

Prin urmare, după trei zile la urgenţă şi mai multe zile internat la spitalul din Mangalia, tânărul a ajuns de urgenţă la spitalul din Constanţa, unde s-a stins, deoarece infecţia se răspândise deja în tot corpul său, iar organele i-au cedat pe rând.

Părinţii au hotărât ca în urma tragicului eveniment să facă plângere penală și sesizare la colegiul medicilor.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: