Redactia.ro
Home » Știri » Un tânăr din Botoșani a devenit viral după ce a vrut să se angajaze ca bodyguard: „Nu am luat bătaie decât de 3 ori până la 22 de ani”

Un tânăr din Botoșani a devenit viral după ce a vrut să se angajaze ca bodyguard: „Nu am luat bătaie decât de 3 ori până la 22 de ani”

Un tânăr din Botoșani a devenit viral după ce a vrut să se angajaze ca bodyguard

Un tânăr din Botoșani a devenit viral după ce a vrut să se angajaze ca bodyguard. Un tânăr de 22 de ani din Botoșani a vrut să devină bodyguard și a postat un mesaj pe rețelele de socializare. La scurt timp, postarea sa a devenit virală.

Un tânăr din Botoșani a devenit viral după ce a vrut să se angajaze ca bodyguard: „Nu am luat bătaie decât de 3 ori până la 22 de ani”

Un tânăr din Botoșani a devenit viral pe rețelele de socializare după ce a postat un mesaj de angajare. Băiatul de 22 de ani și-a dorit să fie angajat ca bodyguard, motiv pentru care a scris un mesaj in mediul online în care își cauta un loc de muncă. Mesajul a fost amuzant, cu greșeli de exprimare și de scriere, motiv pentru care a devenit viral în scurt timp. Acesta a cerut 100 de lei pentru serviciile de pază și protecție pe care susține că le poate furniza. De asemenea, tânărul a mai scris in mesaj că a luat bătaie doar de 3 ori. „Caut de lucru ca batigard în Botoșani și pe lângă aproape. Știut să fac carate, știu să bat, nu a luat bătaie decât de trei ori până la 22 de ani. Vă rog să mă sunați. Cer și ofer seriozitate”, a fost mesajul publicat de tânărul botoșănean pe un site pentru vânzări.

Anunțul tânărului a ajuns în scurt timp pe rețelele de socializare, unde utilizatorii s-au întrecut in comentarii ironice și glume pe seama tânărului. „L-a bătut limba română destul.Nici fetele nu mai sunt ce au fost.În caz că vrei pe cineva să-ți apere pisica.Bate garduri, covoare, cam tot ce se poate bate. Apelati cu incredere!”, au fost câteva dintre reacții.

Ce salariu are un bodyguard care lucrează pentru cazinourile din București

Piața jocurilor de noroc a cunoscut o perioadă înfloritoare în România în ultimii ani, un studiu de piață arată că România are cele mai multe săli de jocuri și aparate electronice din Uniunea Europeană. Deși la prima vedere poate părea simplu, să fii angajat într-un cazinou nu-i o treabă ușoară. Pentru a ajunge să lucrezi într-unul dinte cazinourile din București trebuie să urmezi un curs de aproximativ 7 săptămâni, iar odată angajat trebuie să știi că reguile acestei activități sunt cât se poate de stricte. Job-urile în cazinouri necesită o mare putere de concentrare, o atentie mare când esti pe tură, viteză de reacție și amabilitate.

Cu toate că un bodyguard are multe sarcini de indeplinit, salariile in acest domeniu de activitate nu sunt tocmai actractive. Salariul de bază al unui agent de pază care lucrează în cazinourile din București este de aproximativ 1.900-2.100 de lei. Meseria de agent de pază este reglementată prin Legea nr. 333/2003, privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor, care contin informatii cu privire la conditiile necesare pentru a putea oferii servicii de paza.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: