Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Un tânăr din Iași a dat lovitura în afaceri! Emilian Popa s-a îmbogățit din sarmale

Un tânăr din Iași a dat lovitura în afaceri! Emilian Popa s-a îmbogățit din sarmale

GALERIE FOTO (4) Un tânăr din Iași a dat lovitura în afaceri!

Un tânăr din Iași a dat lovitura în afaceri! În această perioadă, deschiderea unei afaceri poate fi o încercare extrem de periculoasă. Cu toate astea, dacă ai noroc și ai încredere că lucrurile vor merge, vei reușit să-ți ridici bussines-ul. Așa a reușit Emilian Popa, un tânăr din Iași. Și-a deschis o afacere cu sarmale, iar acum face bani frumoși din asta!

Un tânăr din Iași a dat lovitura în afaceri! Emilian Popa s-a îmbogățit din sarmale

Un tânăr din Iași a dat lovitura în afaceri! Pandemia de coronavirus a distrus numeroase afaceri care au rezistat pe piață zeci de ani. Într-o clipă, toată munca adunată în atâția ani s-a năruit,iar acum se caută noi idei pentru a reveni pe piață. Este și cazul lui Emilian Popa, din județul Iași. Este student și a reușit să-și deschidă propria afacere. „Cinci sarmale la cornet” este conceptul cu care Emilian și-a făcut clienți. Plăcintele Domnești au reușit să fie tot mai căutate în Iași, asta după ce Emilian și-a deschis un business de a vinde sarmale la cornet. În urmă cu patru ani, studentul a pus bazele plăcintelor, iar în acest an, a obținut o finanțare nerambursabilă, prin programul „Start Up Nation”, în valoare de 40.000 de euro, bani care l-au ajutat să deschidă o ciocolaterie., „Emilio Chocolaterie”.

Tânărului i-a venit ideea de a vinde sarmale la cornet. Această idee a fost a unei firme din județul Vaslui care vindea produsul într-un cornet normal de înghețată, iar Emilian a decis să investească și să cumpere o linie de producție pentru cornete din pâine în care să pună sarmalele. „Cornetul comestibil se îmbibă în sosul de la sarmale și devine o garnitură perfectă”, a spus Emilian Popa.

Produsele tradițiionale, tot mai promovate

Pe lângă sarmalele din carne de porc, carne de vită sau din amestec de carne de carne de porc cu vită, se găsesc și sarmale vegane pentru cei care țin post sau care nu consumă carne. Potrivit tânărului, toate preparatele sarmalelor sunt naturale. „Vrem să deschidem puncte mici în fiecare cartier din Iași, dar mai întâi să se așeze puțin brand-ul și să vedem interesul clienților.”. Planul este realizabil, deoarece clienții sunt destui și prezintă interes pentru produse. Aceștia vin și cumpără sarmale la cornet pentru că, susțin ei, s-au săturat de pizza și shaorma, preferă să mănânce ceva mai tradițional”, a spus Emilian.

Tânărul a dobândit experiența în afaceri, iar acest lucru l-a ajutat să se lanseze cu succes în afacerea cu sarmale. Emilian vrea să pună în valoare produsele tradiționale, motiv pentru care a venit cu ideea sarmalelor la cornet. Singurul produs folosit la sarmale care nu provine din Iași, ci de la Botoșani, este smântâna. La magazinul situal în spatele Halei Centrale din Iași, iubitorii de sarmale pot găsi și alte produse naturale de la mai mulți producători locali, precum vinuri, sirop de cătină, tincturi și creme.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: