Redactia.ro
Home » Știri » Un tânăr din Râmnicu Sărat a împușcat o copilă în față cu un pistol airsoft. Motivul gestului este de-a dreptul șocant

Un tânăr din Râmnicu Sărat a împușcat o copilă în față cu un pistol airsoft. Motivul gestului este de-a dreptul șocant

GALERIE FOTO (2)

Incidentul a avut loc în urmă cu o zi în municipiul Râmnicul Sărat, când copila de 14 ani se deplasa pe stradă, iar tânărul de 18 ani a împușcat-o cu un pistol cu bile de cauciuc. În momentul în care a fost ridicat de polițiști băiatul i-a uimit pe toți cu declarația sa.

Cazul a atras imediat atenția anchetatorilor, după ce fata de 14 ani a mers alături de mama sa la Spitalul de urgență pentru a primi îngrijiri medicale. Tânărul de 18 ani a avut de dat o serie de explicații cu privire la evenimentele care au avut loc, precum și la modul în care a ales să reacționeze.

Motivul pentru care tânărul ar fi împușcat-o pe adolescentă

Oamenii legii încearcă să stabilească în acest moment cum a avut loc întreaga altercație, precum și ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi. Geani, tânărul de 18 ani, susține că în urma unei altercații, a luat decizia de a trage în minoră, în speranța că o va intimida. Ba mai mult decât atât, acesta susține că ar fi fost amenințat, ceea ce l-a determinat să se apere.

„Eram în mașină cu prietenii mei și am intrat în conflict cu această fată, urmând ca după să o intimidez, dar nu neapărat să o rănesc, nu a fost intenția să o rănesc cu acel pistol. Eu am vrut doar să o intimidez … și am tras cu acel pistol, dar nu a fost cu intenția să o lovesc.

Fata se uita ciudat la noi, iar colegul meu din față, șoferul, a lăsat geamul jos, iar aceasta a spus că ‘pe tine și pe celălalt băiat care era în față vă cunosc. Aveți grijă că îl chem pe fratele meu’ sau, ceva, o amenințare”, a declarat Geani, tânărul care a tras cu arma.

În același timp, există și o altă variantă a poveștii, potrivit presei locale. S-ar părea că adolescenta de 14 ani se deplasa alături de cineva pe stradă, în timp ce o mașină a oprit lângă ea. Șoferul a încercat să o convingă să urce cu el în mașină, însă aceasta a refuzat, motiv pentru care pasagerul din spate ar fi scos pistolul pe geam și ar fi tras.

Bile pentru pistolul airsoft
Bile pentru pistolul airsoft

Adolescenta a ajuns de urgență la spital

În momentul în care a ajuns acasă, adolescenta de 14 ani a mers direct la mama sa căreia i-a povestit cele întâmplate. Astfel, femeia a luat decizia de a merge de urgență la spital pentru a se asigura că fiica sa nu se află în niciun pericol.

„S-a prezentat la camera de gardă urgențe chirurgie o minoră în vârstă de 14 ani ce prezenta o plagă punctiformă arcadă sprâncenoasă dreapta prin împușcare cu un pistol de airsoft. I s-au acordat îngrijiri și nu a necesitat internare”, spune Alexandru Boteanu, purtător de cuvânt Spitalul Municipal Râmnicu Sărat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: