Redactia.ro
Home » Știri » Un tânăr român a murit în Italia. Avea 27 de ani și devenise tată de curând

Un tânăr român a murit în Italia. Avea 27 de ani și devenise tată de curând

Acest tânăr a murit la 27 de ani în Italia.

O tragedie cutremurătoare s-a produs în Italia, unde un tânăr român în vârstă de 27 de ani a pierit într-un accident de muncă. Bărbatul, proaspăt devenit tată al unei fetițe de doar câteva luni, a fost zdrobit de un buștean uriaș care s-a prăbușit peste el.

Evenimentul tragic a avut loc în localitatea Amblar-Don, unde românul era angajat la o fabrică de cherestea. În urma unui accident de muncă grav, un buștean s-a prăbușit peste el, cauzându-i răni mortale.

Tânărul a suferit răni grave incompatibile cu viața

Colegii de muncă au intervenit imediat, încercând să-l elibereze pe tânăr și să-i acorde primul ajutor. Echipajele de urgență au fost chemate la fața locului, iar medicii au încercat să-l resusciteze. Din păcate, în ciuda eforturilor depuse timp de o oră, bărbatul a fost declarat decedat din cauza rănilor grave suferite.

Familia bărbatului este devastată de durere

Tânărul român se stabilise în Italia în căutarea unui trai mai bun și era angajat la fabrica de cherestea. Acum câteva luni, el a devenit tatăl unei fetițe, experimentând bucuria și responsabilitățile noului rol familial. Tragedia l-a luat pe neașteptate pe acest tânăr părinte, lăsând în urmă o familie îndurerată.

Evenimentul a generat șoc și tristețe în comunitatea românească din Italia, iar familia se confruntă acum cu durerea pierderii și pregătirile pentru înmormântare. Incidentul tragic evidențiază, încă o dată, importanța priorității pentru siguranța la locul de muncă și riscurile pe care le pot implica aceste medii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: