Redactia.ro
Home » Știri » Un tanc rusesc a trecut peste o mașină condusă de un civil. Imagini terifiante

Un tanc rusesc a trecut peste o mașină condusă de un civil. Imagini terifiante

Un tanc rusesc a trecut peste o mașină condusă de un civil.

Un tanc rusesc a trecut peste o mașină condusă de un civil. Vineri, trupele rusești au intrat în capitala Ucrainei, înaintând pe străzile și bulevardele dintr-un cartier din zona de nord a Kievului. Un bărbat a supraviețuit după ce un tanc rusesc a trecut peste mașina pe care o conducea.

Un tanc rusesc a trecut peste o mașină condusă de un civil. Imagini terifiante

Un bărbat din Kiev a fost atacat de un tanc rusesc. Blindatul rusesc a intrat în mașina pe care bărbatul ucrainena o conducea. Imagini cu momentul terifiant au fost difuzate pe rețelele de socializare. Se poate observa că cel aflat la cârma tancului a lovit intenționat mașina condusă de civilul ucrainean.

Tancul rusesc își schimbă direcția de mers și intră în autoturismul de pe stradă. Ulterior, mai mulți bărbați au încearcat să-l scoată pe bărbat dintre fiarele contorsionate. Bărbatul ar fi supraviețuit în urma impactului, deși informația nu a fost confirmată independent sau din surse oficiale.

Armata rusă a intrat în Kiev

Armata rusă a intrat în Capitala Ucrainei, Kiev. Soldații ruși înaintează cu tancurile pe străzi și deschi focul, în timp ce localnicii sunt îndemnați să folosească cockteilurile Molotov împotriva atacatorilor. Ținta este guvernul ucrainean, iar președintele Zelenski a dezvăluit că la Kiev s-au infiltrat sabotori cu misiunea de a-l elimina. Cu toate astea, Volodimir Zelensky a anunțat că nu va părăsi Ucraina.

Zelensky îi cere lui Vladimir Putin să revină la masa negocierilor, iar Rusia a anunțat că e pregătită să trimită o delegație la Minsk pentru a negocia cu Ucraina. Și ministerul chinez a annuțat că președintele rus i-a spus că omologului Xi că Rusia este dispusă să desfășoare convorbiri la nivel înalt cu Ucraina. China refuză în continuare să condamne atacurile Rusiei, iar ministerul chinez de externe refuză să numească acțiunea statului rus împotriva Ucrainei „invazie”.

Ministrul de externe rus Serghei Lavrov a afirmat vineri că Moscova este dispusă să discute cu Kievul, dar numai după ce armata ucraineană va depune armele. „Suntem pregătiți pentru negocieri, în orice moment, de îndată ce forțele armate ucrainene vor asculta apelul nostru și vor depune armele”, a declarat Lavrov într-o conferință de presă.Conform Statului Major al Armatei, trupele ruse avansează spre Kiev din mai multe direcții. Un consilier prezidențial ucrainena spune că Rusia urmărește să ocupe Kievul și să îl ucidă pe președintele Volodimir Zelenski. „Invazia Ucrainei de către Rusia nu este doar o invazie, este începutul unui război împotriva Europei. Împotriva unității Europei. Împotriva drepturilor fundamentale ale omului în Europa.Împotriva tuturor regulilor de conviețuire pe continent. Împotriva faptului că statele europene refuză să împartă granițele cu forța.

Două zile la rând, orașele noastre sunt supuse bombardamentelor. Coloanele de tancuri și atacurile aeriene sunt similare cu ceea ce a trăit deja Europa în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. (…) Vreau să transmit un mesaj președintelui rus, luptele sunt în desfășurare în toată țara, să începem negocierile, ca să nu mai moară și alți oamen”, a declarat Volodimir Zelenski.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: