Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Un târg de Crăciun din România ocupă locul 2 în topul european al celor mai frumoase târguri din perioada sărbătorilor de iarnă

Un târg de Crăciun din România ocupă locul 2 în topul european al celor mai frumoase târguri din perioada sărbătorilor de iarnă

GALERIE FOTO (3) Târgul de Crăciun care ocupă locul 2 în topul european.

În atmosfera plină de magie a sărbătorilor de iarnă, Târgul de Crăciun din Craiova a reușit să impresioneze și să se claseze pe locul al doilea în topul european al celor mai frumoase destinații festive. Autoritățile locale au investit efort și creativitate pentru a transforma orașul într-un loc de basm, atrăgând turiști și localnici într-o experiență inedită de sărbători.

În cadrul acestui prestigios top european, Târgul de Crăciun din Craiova s-a evidențiat printre orașe recunoscute la nivel internațional, precum Budapesta, Viena, Madeira sau Londra. Organizat sub îndrumarea primarului Lia Olguța Vasilescu, evenimentul a fost deschis publicului pe 17 noiembrie 2023 și va rămâne o destinație magică până după Anul Nou, pe 2 ianuarie 2024.

O experiență magică într-un oraș împodobit spectaculos și plin de tradiție

Orășenii și vizitatorii care aleg să exploreze acest târg vor fi întâmpinați de o feerie de lumini strălucitoare și decorații spectaculoase care îmbracă orașul în atmosfera sărbătorilor. În plus față de atmosfera festivă, cei prezenți vor avea ocazia să se bucure de o varietate de bunătăți culinare tradiționale românești, de la cozonaci și sarmale la preparate de sezon precum friptură, cârnați, plăcintă și turtă dulce. Băuturile calde, precum ceaiul și ciocolata caldă, completează oferta culinară și aduc o notă încântătoare experienței.

Târgul de Crăciun, de anul acesta, de la Craiova.
Sursa foto – Facebook | Târgul de Crăciun, de anul acesta, de la Craiova.

Lia Olguța Vasilescu, edilul orașului, a primit cu bucurie vestea clasării pe locul al doilea în topul european și a împărtășit entuziasmul său printr-o postare pe rețelele de socializare. „Reacția noastră când am aflat că Târgul de Crăciun din Craiova a fost votat a doua cea mai frumoasă destinație de sărbători din Europa. Mulțumim tuturor celor care ați făcut posibil acest lucru prin votul dumneavoastră!”, a scris primarul.

Cel mai frumos târg de Crăciun din România.
Sursa foto – Facebook | Cel mai frumos târg de Crăciun din România.

Topul cu cele mai frumoase Târguri de Crăciun din Europa reflectă preferințele populației, incluzând orașe remarcabile și extrem de vizitate în timpul sezonului rece. Alături de Craiova, alte orașe notabile din top includ Budapesta, Viena, Londra și Madeira, reafirmând atractivitatea Europei în perioada sărbătorilor de iarnă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: