Redactia.ro
Home » Știri » Un taximetrist din Satu Mare și-a luat o țeapă de zile mari. „Așa fraier să tot găsești!”

Un taximetrist din Satu Mare și-a luat o țeapă de zile mari. „Așa fraier să tot găsești!”

O tanara a cazut pe un taxi in timp ce dansa lasciv

Un taximetrist din Satu Mare și-a luat o țeapă de zile mari. Mare ți-e grădina,Doamne! O femeie i-a dat țeapă unui taximetrist din Satu Mare. Aceasta l-a rugat pe șofer să meargă să-i cumpere de la supermarket produse în valoare de 200 de lei și să i le ducă în fața blocului. Continuarea este de-a dreptul fabuloasă!

Un taximetrist din Satu Mare și-a luat o țeapă de zile mari. „Așa fraier să tot găsești!”

Un taximetrist din Satu Mare și-a luat o țeapă de zile mari. Așa se întâmplă când vrei să fii generos și ai încredere în clienții tăi! O femeie, în vârstă de 40 de ani din Satu Mare a păcălit pe față un taximetrist. Întregul eveniment a avut loc în cursul zilei de marți, când femeia i-a cerut ajutorul unui taximetrist. Acesta l-a rugat să meargă la supermaket, să cumpere produse în valoare de 200 de lei și să i le aducă în fața blocului. Adresa era situată pe strada Brașov, din Cartierul Micro 17. Având încredere în femeie, șoferul a urmat indicațiile și a adus cumpărăturile la punctul de întâlnire.

Aceasta a coborât în fața blocului cu un card, precizând că nu are bani cash. Cum taximetristul i-a spus că nu are POS, a trebuit  să achite produsele cu bani gheață. Femeia i-a lăsat cardul ca și garanție până revine cu banii, dar nu s-a mai întors, astfel șoferul luând o țeapă de toată frumusețea. Mai mult, femeia i-a transmis și un mesaj taximetristului: “Așa fraier să găsești în fiecare zi, doar trebuie să îl cauți, ai luat țeapă prostule”.

Supărat că a fost fraierit în ultimul hal, șoferul s-a interesat în cartier să afle cine este această femeie. El încă așteptă ca femeia să-i achite cumpărăturile și să își recupereze cardul. Taximetristul susține că va face plângere la Poliție. “Femeia a comandat cu taxiul mai multe produse în valoare de aproximativ 200 lei. Aceasta a susținut că ia produsele și merge după bani până în casă și revine, că nu avea atât la ea și că știa că taxiurile sunt modernizate cu POS, și șoferul i-a spus că sunt câteva, dar nu toate, și că al lui nu are POS, și i-a lăsat cardul bancar ca și garanție, că se întoarce. La câteva minute aceasta a sunat șoferul și i-a spus, citez: ‘Așa fraier să găsești în fiecare zi, doar trebuie să îl cauți, ai luat țeapă, prostule’”, a povestit un apropiat al taximetristului.

Un taximetrist a fost păcălit ca pe copiii mici

Un șofer din Gherla s-a ales cu o pabugă de 200 de lei, după ce a fost sunat de un client care rămăsese fără benzină pe DNC1. Acesta l-a rugat să-i aducă o canistră, dar și produse alimentare. Șoferul de taxi a mers la benzinărie unde a luat benzină și produsele, după care s-a deplasat la Fundătura. Acolo a întâlnit câțiva tineri care rămăseseră în pană pe șosea.

Aceștia l-au ținut de povești pe taximetrist până au umplut rezervorul, au luat cumpărăturile în valoarea de 80 de lei, i-au dat o bacnotă de 200 de lei, după care au plecat. De asemenea, tinerii i-au spus taximetristului să păstreze restul. Bucuros că a primit bacșiș 120 de lei, dar în momentul în care s-a uitat la bacnotă a amuțit! Era o hârtie lucioasă, de 200 de lei, folosită pentru familiarizarea elevilor cu bacnotele, care, de fapt, nu avea nicio valoare. Mai mult, pe hârtie scria „UZ DIDACTIC”, cu seria OOOOOOOOOOO, adica TEAPA!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: