Redactia.ro
Home » Știri » Un tren a luat foc în Pakistan: sunt peste 60 de morți și zeci de răniți

Un tren a luat foc în Pakistan: sunt peste 60 de morți și zeci de răniți

tren

Tragedie fără margini. Cel puţin 65 de oameni au murit şi peste 40 au fost răniţi după ce un tren de pasageri a luat foc joi în Pakistan.

Garnitura a luat foc după ce o butelie de gaz ce era folosită de pasageri pentru gătit a explodat în tren, a precizat un oficial al poliţiei pakistaneze, Ameer Taimur Khan, potrivit BBC.

Trenul circula pe ruta Karachi, sud, spre Lahore, est, potrivit ministrului pakistanez pentru căile ferate, Shaikh Rashid. Autoritățile au anunţat că a fost declanşată o anchetă pentru a afla în ce mod butelia de gaz – care este interzisă în trenuri – a ajuns înăuntru.

Gestul şomerului Ionel a cucerit Italia. Românul a fost lăudat de autoritățile din Peninsulă

Cel puţin trei vagoane au luat foc în urma exploziei, iar oamenii au început să sară din trenul în mers, a mai spus ministrul. Echipe de pompieri încearcă încă să stingă focul, iar numărul exact de victime va putea fi aflat după ce operaţiunile de salvare se vor încheia în totalitate, a subliniat el.

Mai mult de 40 de persoane au fost rănite în incendiul din tren şi erau în curs de evacuare spre spitalele din regiune, potrivit ministrului sănătăţii din provincia Pendjab, Yasmin Rashid. Conform declaraţiilor acesteia, trenul încă în flăcări se află în districtul Rahim Yar Khan din această provincie, în centrul Pakistanului.

Potrivit unui reprezentant al echipelor de salvare, Baqir Hussain, „numărul de victime ar putea creşte, pentru că mai sunt pasageri prinşi în interiorul vagoanelor în flăcări”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: