Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Un văduv a avut un șoc atunci când după 40 de ani de la moartea soției a primit o capsulă a timpului

Un văduv a avut un șoc atunci când după 40 de ani de la moartea soției a primit o capsulă a timpului

O echipă de mucnitori care lucrau pentru renovarea unei case au descoperit un lucru mai puțin comun în zidul casei. Aceștia au constatat că este o capsulă a timpului și au făcut tot posibilul să găsească proprietarul pentru a-i înapoia capsula.

Ce a găsit bărbatul în capsula timpului

În anul 1966, o femeie din North Phoenix, Arizona a sigilat și ascuns o capsulă a timpului în peretele casei sale. Betty Klug, în vârstă de 33 de ani la acea vreme, nu i-a spus soțului ei și nici celor doi copii despre capsulă. A rămas un secret până când muncitorii care lucrează la casă au descoperit recent comoara femeii care „călătorea în timp”.

Casa a fost vândută între timp, dar noii proprietari au reușit să-l găsească pe soțul lui Betty, Bruce, care are acum 79 de ani și locuiește în Scottsdale. I-au înmânat lui Bruce capsula timpului și el a explicat că Betty a murit tragic într-un accident de mașină la 10 ani după ce capsula a fost sigilată.

Am avut cea mai bună căsători. nu ne-am certat nici măcar o dată!„, a spus Bruce cu ochii în lacrimi. În interiorul capsulei parțial deschise, se afla o fotografie de familie și o scrisoare deschisă către viitorii cititori care trăiau într-o altă epocă. Scrisoarea a fost scrisă de Betty Klug, soția lui Bruce, la ace avreme în vârstă de 33 de ani, și relatează viața sa de atunci și descrie problemele sociale și politice din anii 1960.

În cadrul unui interviu recent, apare Bruce vorbind despre familia sa și despre cât de greu a fost să-și piardă soția. Capsulele timpului au multe scopuri diferite pentru diverse persoane. În acest caz servește pentru a reaminti unui bătrân vremuri mai fericite, în ciuda pierderii tragice a partenerului său. Klug nu știa că soția lui a ascuns o capsulă a timpului și că scrisoarea pe care a inclus-o în ea a fost scrisă chiar de ziua lui. Bruce a fost recunoscător să-și revadă amintirile despre soția și familia sa. A râs privind peste notele făcute de soția sa despre locații și locuri pe care le-a recunoscut din trecut.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: