Redactia.ro
Home » Știri » Un vatman din București a fost împușcat. De la ce a pornit disputa cu făptașul

Un vatman din București a fost împușcat. De la ce a pornit disputa cu făptașul

Un vatman din București a fost împușcat.

Un eveniment șocant a avut loc joi dimineață între un șofer BMW și un vatman. Cel din urmă a fost împușcat cu un pistol cu bile, ulterior agresorul fiind identificat de autorități și dus la secția de poliție.

Un vatman din București a fost împușcat. De la ce a pornit disputa cu făptașul

În urmă cu câteva ore a avut loc un incident în sectorul 4 al Capitalei după ce un vatman a fost împușcat cu un pistol cu bile de către un șofer.

Potrivit Mediafax, bărbatul care a folosit pistolul cu bile a fost identificat de autorități și dus la secție pentru audieri.

Poliția Capitalei a fost anunțată joi dimineață că un vatman ar fi fost rănit de către un bărbat, după ce acesta din urmă a folosit un pistol cu bile. La scurt timp au sosit polițiștii și un echipaj medical pentru a-i acorda bărbatului îngrijiri. După ce medicii de pe ambulanță l-au consultat, vatmanul și-a continuat drumul, neavând probleme grave de sănătate. În acest moment, autoritățile îl audiează pe șoferul care l-ar fi împușcat pe vatman.

Un șofer a șicanat un vatman în trafic

La începutul anului, a avut loc un incident asemănător între un șofer cu BMW și un vatman din București. Șoferul a blocat linia de tramvai, după care vatmanul a intrat cu tramvaiul în mașină.

Polițiștii chemați au analizat imaginile în care șoferul și vatmanul s-au șicanat în trafic, și au deschis un dosar penal pentru infracțiune de distrugere.

Atragem atenția participanților la trafic sa evite astfel de comportamente care pot conduce la evenimente cu puternic impact negativ, să nu dea curs șicanărilor sau provocărilor efectuate de anumiți conducătorii de vehicule, să manifeste întotdeauna calm și să își respecte partenerii de trafic”, precizează Brigada Rutieră. În urma incidentului, șoferul de BMW a rămas fără permisul auto și a fost amendat cu 2.230 de lei, iar vatmanul este cercetat disciplinar.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: