Redactia.ro
Home » Monden » Una dintre cele mai iubite actrițe Disney este însărcinată! A făcut anunțul chiar la Premiile Oscar 2024

Una dintre cele mai iubite actrițe Disney este însărcinată! A făcut anunțul chiar la Premiile Oscar 2024

GALERIE FOTO (2)

Vanessa Hudgens, în vârstă de 35 de ani, celebra pentru rolurile sale în High School Musical, este acum în așteptarea primului ei copil cu soțul ei, Cole Tucker. Vestea minunată a sarcinii a fost dezvăluită într-un mod elegant, prin debutul ei pe covorul roșu al premiilor Oscar din 2024. Actrița a strălucit într-o rochie neagră cu mâneci lungi și lungime până la podea, creată de Vera Wang Couture, care a evidențiat frumusețea ei de viitoare mamă.

Vanessa Hudgens este însărcinată

În timp ce poza pentru fotografii și acorda interviuri pe covorul roșu, Hudgens și-a mângâiat cu delicatețe burtica, emanând fericire și emoție în același timp. Zâmbetul ei răspândea bucurie în timp ce primea felicitări din partea celor prezenți. Această apariție spectaculoasă a confirmat încă o dată grația și eleganța sa în orice situație.

Pe lângă debutul ei la premiile Oscar, Vanessa Hudgens a continuat să strălucească în timp ce co-găzduia emisiunea „Countdown to Oscars: On the Red Carpet Live!” de la Dolby Theatre din Los Angeles. Îmbrăcată tot într-o rochie semnată Vera Wang Couture, ea și-a prezentat cu mândrie burtica de gravidă, aducând o notă de eleganță și stil în întreaga emisiune.

Detalii sclipitoare

Vanessa a completat look-ul său cu bijuterii strălucitoare de la Chopard, inclusiv un colier cu un diamant galben în formă de pară de 10 carate și aproape 30 de carate de diamante albe, precum și inele și cercei din colecția Haute Joailler a brandului. Aceste accesorii luxuriante au subliniat și mai mult frumusețea și rafinamentul ei, aducând un plus de strălucire apariției sale deja remarcabile.

 

O dragoste eternă

În luna decembrie a anului 2023, Vanessa Hudgens și Cole Tucker și-au unit destinele într-o ceremonie de vis în jungla din Tulum, Mexic. Starul a împărtășit fotografii exclusive și detalii despre „Da”-urile lor private într-un interviu pentru Vogue. Vanessa a subliniat importanța de a-și scrie propriile promisiuni de dragoste, considerând că acest act este o manifestare a sincerității și vulnerabilității în fața celor dragi.

Vanessa Hudgens, o prezență emblematică în lumea divertismentului, a intrat acum într-o nouă etapă a vieții sale: maternitatea. De la debutul său în High School Musical până la momentul actual, ea a rămas un model de grație, eleganță și autenticitate. Sarcina sa anunțată cu bucurie marchează începutul unei noi călătorii pline de iubire și împlinire personală.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: