Redactia.ro
Home » Monden » Una dintre cele mai sexy atlete din lume a făcut furori pe pagina sa de socializare cu fotografia postată în costum de baie

Una dintre cele mai sexy atlete din lume a făcut furori pe pagina sa de socializare cu fotografia postată în costum de baie

Atleta Alica Schmidt a fost catalogată ca fiind cea mai sexy sportivă din lume.

Pozele pe care le postează sportiva devin imediat virale datorită aparițiilor sale extrem de sexy.

Atleta este specialistă a probei de 400 m. A avut rezultate remarcabile la toate competițiile la care a participat, însă, frumusețea sa i-a adus cele mai bune contracte în publicitate.

Alica Schmidt i-a pus pe jar pe urmăritorii săi printr-o apariție în costum de baie

Sportiva de origine germană a fost de curând într-o vacanță în Bali unde s-a fotografiat în costum de baie pe plajă.

Fanii Alicăi nu au stat pe gânduri și au reacționat imediat. Sportiva a primit nu mai puțin de 260.000 de aprecieri.

De curând, atleta a participat la campionatele naționale și a stabilit un nou record personal la proba de 400 m.

Pe tot parcursul desfășurării campionatelor naționale, sportiva a purtat la mână două brățări în culorile steagului Ucrainei, în semn de solidaritate cu poporul ucrainean care trece prin momente de groază în perioada aceasta.

 „În aceste vremuri, nu pot să pretind că probele sunt ceea ce contează cel mai mult. Sunt mâhnită de ceea ce se întâmplă în Ucraina. Gândurile mele sunt alături de toți cei care sunt afectați”, a scris atleta pe contul de Instagram.

În toamna anului trecut Alica a trăit o mare dezamăgire la Jocurile Olimpice de la Tokyo. La acel moment a transmis că va lua o pauză. Anul acesta, însă, a revenit în forță și a obținut rezultate remarcabile.

„Nu o să vă mint, nu sunt mulțumită de felul în care am evoluat în acest sezon. Am tras tare la antrenamente, mi-am împins limitele la maximum zi de zi și am trecut și peste perioada în care am avut Covid. Știu că sunt capabilă să obțin rezultate mai bune și sunt însetată de victorii. Acum, voi lua o pauză, dar abia aștept să mă întorc și mai puternică”, a scris Alica Schmidt pe pagina sa de Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: