Redactia.ro
Home » Monden » Una dintre fiicele Elenei Merișoreanu a fost căsătorită cu un lider interlop. Cine este Freddy și cu ce se ocupa

Una dintre fiicele Elenei Merișoreanu a fost căsătorită cu un lider interlop. Cine este Freddy și cu ce se ocupa

Cu siguranță, puțini știau asta! Una dintre fiicele Elenei Merișoreanu a fost căsătorită cu un nume important din lumea interlopă. Bărbatul avea multe afaceri în Statele Unite ale Americii. Iată cine este și cu ce se ocupa!

Una dintre fiicele Elenei Merișoreanu, căsătorită cu un interlop

Una dintre fiicele Elenei Merișoreanu a fost căsătorită cu un cunoscut lider interlop din anii ’90, care a avut afaceri în SUA. Este vorba de finul celebrului Fane Spoitoru, Freddy, așa cum este cunoscut în lumea interlopă. Acesta a deținut mai multe proprietăți în SUA la începutul anilor 2000. Părinții săi dețineau două florării în Beverly Hills.

Numele lui real este Ion Păun. Acesta ajunsese să fie urmărit internațional de autoritățile americane pentru furt de carduri. Freddy avea și un local în București, locul întâlnirilor cu nașul său, Fane Spoitoru. Ion Păun și fiica Elenei Merișoreanu ar avea împreună două fiice, scrie spynews.ro

Raluca, fiica Elenei Merișoreanu, în vizorul FBI

Raluca, fiica Elenei Merișoreanu, a intrat în vizorul FBI, acum mult timp, după ce pe numele ei a fost emis un mandat de arestare. Fiica interpretei de muzică populară era suspectă de implicare într-un caz de fraudă prin intermediul cardurilor bancare. Autoritățile spun că acele carduri erau folosite pentru a scoate bani din bancomate sau în combinație cu permise auto falsificate, pentru a cere avansuri la cazinouri. Agenții FBI au reușit destructurarea grupării respective.

În presa din America și-a făcut prezența și numele fiicei Elenei Merișoreanu. Totul a pornit de la un scandal, care a avut loc într-un restaurant între două grupuri rivale de români. În urma scandalului, un bărbat și-a pierdut viața, după ce au fost folosite arme de foc. Raluca spunea, la acea vreme, că nu a fost implicată în nicio activitate ilegală. În cele din urmă, autoritățile au constatat că este nevinovată.

Toate aceste lucruri s-au lămurit. Într-adevăr, a existat un mandat de arestare pe numele meu emis de autoritățile americane, însă m-am prezentat singură la poliție, am fost audiata si lăsată să plec. Și-au dat seama că nu am fost implicată, nu am avut vreo treabă cu banda care se ocupa cu furtul cățtilor de credit. Singura mea vină, daca pot să spun așa, a fost că mă învârteam printre ei, fiind tot români.”, declara pe atunci fiica Elenei Merișorenau pentru cancan.ro.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: