Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Una este mama, iar alta este fiica. Diferența de vârstă dintre cele două este de doar șapte ani

Una este mama, iar alta este fiica. Diferența de vârstă dintre cele două este de doar șapte ani

Savana și Tizzi sunt mamă și fiică cu o diferență de vârstă de 7 ani.

O mamă în vârstă de 29 de ani și fiica ei de 22 de ani uimesc oamenii pe rețelele de socializare, fiind deseori confundate ca surori datorită asemănării lor izbitoare. Savana Chapin, originară din SUA, a dezvăluit că este cu doar șapte ani mai în vârstă decât fiica sa vitregă, Tizzi, și că cele două seamănă atât de mult încât oamenii le confundă adesea.

Savana și Tizzi seamănă izbitor de mult

Chiar dacă există diferențe de vârstă, Savana și Tizzi par să împărtășească o asemănare fizică notabilă care le-a adus eticheta de surori. Într-un videoclip viral pe TikTok, cele două au făcut publică această relație unică, atrăgând atenția asupra modului în care sunt adesea confundate ca surori, chiar dacă Tizzi este fiica vitregă a Savanei.

Savana, în vârstă de 29 de ani, este căsătorită cu tatăl lui Tizzi, Chris, în vârstă de 44 de ani. Acest aspect al relației lor a stârnit reacții controversate pe rețelele de socializare, unii utilizatori numind legătura lor „înfricoșătoare” și sugerând că Chris ar fi dorit o „clonă” a fiicei sale.

Internauții critică relația Savanei cu un bărbat mai în vârstă decât ea

Comentariile au fost însă și mai variate, unii admirând asemănarea și strânsa legătură dintre cele două, în timp ce alții au adus în discuție presupuse complicații în viața familială. În ciuda acestor reacții, Savana și Tizzi ignoră comentariile negative și continuă să-și împărtășească viața strâns legată pe platformele de socializare, inclusiv lansând împreună o linie de îmbrăcăminte.

Relația lor, indiferent de comentariile și speculațiile online, pare să se bazeze pe dragoste și armonie, iar cele două continuă să își împărtășească bucuriile și experiențele cu comunitatea lor virtuală.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: