Redactia.ro
Home » Știri » Unchiul Alexandrei Măceșanu cere Interpol și Europol să le caute pe cele două fete

Unchiul Alexandrei Măceșanu cere Interpol și Europol să le caute pe cele două fete

GALERIE FOTO (2) Unchiul Alexandrei Măceșanu cere Interpol și Europol să le caute pe cele două fete

Unchiul Alexandrei Măceșanu cere Interpol și Europol să le caute pe cele două fete . Alexandru Cumpănașu, a depus, joi, o adresă prin care solictă atât Interpolului cât și Europolului să le caute pe Alexandra și pe Luiza.

Unchiul Alexandrei Măceșanu cere Interpol și Europol să le caute pe cele două fete

Unchiul Alexandrei Măceșanu, Alexandru Cumpănașu cere Interpol și Europol să le caute pe cele două fete dispărute.

În primul rând, căutarea celor două fete, este inacceptabil, eu nu înţeleg, este greu de priceput ce se întâmplă în acest moment cu autorităţile statului. Care încearcă doar să demonstreze omorul acestui individ .Sau este ceea ce reiese până în momentul de faţă şi Interpolul şi Europolul au această competenţă de a verifica. De a coopera cu toate statele pentru a putea să identifice respectivele posibile victime ale traficului de persoane în cazul acesta Alexandra şi Luiza Melencu, cel puţin. În al doilea rând, voi solicita, aceasta este prima solicitare către cei de la Europol şi Interpol. De a le căuta de a-şi folosi toate contactele şi aceste parteneriate care există între ţările membre ale U.E, dar şi internaţional, pentru a afla adevărul, dacă au fost traficate şi dacă da, unde”, a declarat Alexandru Cumpănaşu.

Președintele Asociației pentru Implementarea Democrației, susține că cea de-a doua parte a sesizării curpinde o cooperare pe care o solicită Interpolului și Europolului. Acesta le cere celor două să le caute pe Alexandra și Luiza.

Am cerut a identifica acele clanuri. Acele reţele de crime organizată transfrontalieră, care pleacă dinspre Caracal sau care pleacă din judeţul Olt şi merg către ţări din U.E şi nu numai. Această solicitare, evident, are legătură directă cu acest caz şi cu Dincă pentru că, aşa cum am mai spus, eu nu cred nicio secundă că acest om a acţionat singur, nu cred nici acum că este singur, ci dimpotrivă, cred că a avut complici dacă aceste fete sunt ucise, ceea ce eu nu cred, sper că nu este aşa şi până la o probă evidentă, nu am nicio probă clară care să spună că lucrurile stau aşa. A avut complici, aceşti complici trebuie identificaţi eu sunt convins că penibilul cu care au acţionat autorităţile în prima fază şi acolo nu mai trebuie să mai amintim nimic pentru că ştiţi deja tot acel episod cu Parchetul Teritorial Olt. Le-a dat tot timpul acestor complici să iasă din ţară. Deci eu nu cred că aceşti oameni mai stăteau după ce ştiau ce-i aşteaptă, decât desigur, Dincă, care a dormit liniştit până la 6 dimineaţa deşi ştia că vine Poliţia”, a completat Cumpănaşu.

Citeste si:Cazul Caracal: Raportul controlului la INML a fost finalizat

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: