Redactia.ro
Home » Stil de viață » Unde a ajuns să lucreze celebrul Jean Paler în timpul verii

Unde a ajuns să lucreze celebrul Jean Paler în timpul verii

jean paler

Jean Paler nu poate sta departe de scenă nici atunci când sănătate lui este în joc. Veteran în comedia română artistul se întoarce și în aceste an la teatrele de vară de pe litoral. Comediantul a fost sfătuit de medici să ia o pauză de la teatru.

Jean Paler din nou pe scenă

În ciuda acestui an Jean Paler a suferit o nou operație, a șasea la număr. Acest fapt nu l-a descurajat, iar la vârsta de 57 de ani se simte plin de energie, asemeni colegilor mai tineri de trupă.

„Fanii mă vor vedea în spectacolele care se joacă pe scena teatrele de vară din Eforie Nord, Eforie Sud, Olimp, Saturn și Costinești, cu începere de la orele 19.30. Ei sunt energia mea, aplauzele lor sunt balsamul meu, chiar dacă m-am îmbolnăvit de inimă din cauza emoțiilor. Nu mor eu așa ușor, că doar nu mor caii când vor câinii”, a spus comediantul.

Dependent de râsul și aplauzele fanilor, el va fi prezent aproape toată vară pe litoral. Actorul spune că emoția jucatului îl ajută să treacă mai ușor peste problemele de sănătate. Este la malul mării încă din luna iulie.

„Medicii care mi-au montat defibrilatorul mi-au spus să stau acasă, deoarece inima mea mai funcționează doar 30% și să o las moale cu meseria de actor. Dar sunt încăpățânat, zic ca ei și fac ca mine, așa că deja mă aflu la mare, unde voi juca în toate stațiunile de pe Litoral. Am pastilele de inimă la mine, trebuie să le iau toată viața”, a mai spus Jean Paler.

Ce probleme de sănătate are Jean Paler

În luna martie a acestui an, iubitul actor a suferi o intervenție chirurgicală. În urma operației s-a ales cu un defribrilator. Problemele artistului au început în urmă cu 12 ani când a suferit primul infarct. Atunci Jean Paler se afla la Sinaia și a fost inconștient timp de două ore, singur în casă.

Actorul de comedie a mărturist că în perioada de carantină i-a fost cel mai greu. Fiind în categoria persoanelor cu risc ridicat, atât din pricina vârstei cât și din cauza problemelor de sănătate a fost nevoit să petreacă mai mult timp în casă. Din această cauză a luat și câteva kilograme în plus.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: