Redactia.ro
Home » Sport » Unde a fost adus sicriul unui decedat de Covid-19. Oamenii au început să plângă

Unde a fost adus sicriul unui decedat de Covid-19. Oamenii au început să plângă

Un nou virus care se transmite de la om la om

Sicriul unui decedat de Covid-19 a fost adus într-un loc neașteptat. Toți cei prezenți au început să plângă și i-au ținut un moment de reculegere.

Unde a fost adus sicriul unei decedat de coronavirus

Un decedat de coronavirus a fost adus într-un loc neașteptat. Trupul neînsuflețit al acestuia a fost adus cu un sicriu, pe un teren de fotbal. Toți cei prezenți nu s-au sfiit de faptul că acesta a murit de Covid-19 și i-au ținut un moment de reculegere, dar au început și să plângă, informează sport.ro.

Totul s-a întâmplat în Irak, în timp ce avea loc înmormântarea unui antrenor de fotbal irakian, Karim Salman (55 de ani). Karim a murit la începutul acestei luni din cauza complicațiilor apărute în urma îmbolnăvirii de SARS-COV2. Apropiații antrenorului, în ziua când acesta era dus pe ultimul drum, au insistat să-l aducă pentru ultima oară, și pe terenul de fotbal. Atunci avea loc un meci.

Al-Talaba si Al-Qasim, echipele jucătoare, au întrerupt câteva minute”bătălia”, la minutul 60, și au ținut un moment de reculegere în memoria lui Karim Salman. Cortegiul funerar a facut un tur emotionant al terenului de fotbal. Toți jucătorii au început să verse lacrimi și s-au consolat reciproc. După zece minute de omagiere, meciul s-a reluat. S-a încheiat cu scorul de 1-0 pentru echipele concurente.

Scandal în sportul românesc

Dacă pe unele terenuri de fotbal se țin momente de reculegere, la noi s-a iscat un scandal în timpul unui meci PSG-Başakşehi. Arbitrul Sebastian Colțescu este acuzat de rasism, de presa din Turcia, după ce s-a adresat cu ”negru” față Pierre Webo, un camerunez din stafful clubului turc de fotbal, atunci când a sesizat să fie penalizat cu un carton roșu. Cuvântul nu i-a convenit lui Pierre, dar nici celorlați jucători de pe teren. Pierre Webo a luat cuvântul drept o insultă și-a cerut furios explicații arbitrului român. Între timp, meciul s-a oprit la minutul 14 și echipa adversară s-a retras din joc. Dar, în jurul orei 20:00, meciul a fost reluat.

Ilie Năstase a intervenit în acest scandal și consideră că arbitrul Sebastian Colțescu este acuzat pe nedrept de rasism.

”Am văzut că e scandalul peste tot. Chiar nu înţeleg unde e problema. Nu e rasism! Dacă ei ne spun nouă albi, noi cum să le zicem lor? Arbitrul îi spune negru, dar nu ca să îl jignească. Nu avea nici număr pe el (n.r. – Pierre Webo, oficial la Istanbul Başakşehir). Cum trebuie să îi spună? Putea să folosească «de culoare», dar nu cred că ştia atât de bine engleza, aşa că a zis în română. Dacă era în tribune şi avea pe el şort, la vedere, 24 sau 50, zice numărul 24 sau 50”, a explicat Năstase pentru un post de televiziune.

Fostul mare jucător de tenis este de părere că Sebastian Colțescu ar trebui apărat de mai multă lume.

”Eu cred că exista o tensiune la alt nivel. Fotbaliştii erau probabil nemulţumiţi de câteva decizii ale arbitrului de centru şi au tot căutat motive. Jucătorul respectiv a făcut cel mai mare scandal, aproape că a intrat pe teren. Nimeni nu remarcă acest lucru. Cineva trebuie să îi ia apărarea şi lui Colţescu. Este un român şi nu cred că a făcut ceva intenţionat sau rasist”, a mai declarat Ilie Năstase.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: