Redactia.ro
Home » Monden » Unde a lucrat Anamaria Prodan înainte de a deveni impresară. Cum a ajuns în domeniul fotbalui

Unde a lucrat Anamaria Prodan înainte de a deveni impresară. Cum a ajuns în domeniul fotbalui

GALERIE FOTO (7) Unde a lucrat Anamaria Prodan înainte de a deveni impresară.

Unde a lucrat Anamaria Prodan înainte de a deveni impresară. Fără doar și poate, Anamaria Prodan este una dintre cele mai puternice femei de afaceri din România. Cu toate astea, puțini sunt cei care știu ce meserie a avut fiica Ionelei Prodan înainte de a deveni impresar.

Unde a lucrat Anamaria Prodan înainte de a deveni impresară. Cum a ajuns în domeniul fotbalui

Unde a lucrat Anamaria Prodan înainte de a deveni impresară. Anamaria Prodan este una dintre cele mai de succes femei de afaceri din țară. Cu toate că este fiica Ionelei Prodan, regretata artistă de muzică populară, aceasta a reușit să devină cunoscută prin propriile forțe. Dar puțină lume știe ce meserie a avut Anamaria înainte de a deveni impresar. Acesta a absolvit cursurile Facultății de Drept și a terminat liceul „Zoia Kosmodemianskaia”.

Înainte de a deveni impresar sportiv, Anamaria Prodan a cochetat cu televiziunea. Soția lui Reghecampf este prima femeie care a făcut parte din echipa emisiunii Procesul Etapei de la Pro Tv și prima femeie care a vorbit despre fotbal. Aceasta a colaborat cu mai multe televiziuni precum Antena1, Tele7 abc și alte posturi. Ulterior, Teo Trandafir a convins-o pe Ana să intre în echipa TV Romantica, unde a prezentat emisiunea matinala alaturi de Catinca Roman si Nicoleta Voica, iar după un an a avut propria emisiune: „Pe contre cu Anamaria Prodan”.

Pentru că iubea foarte multe fotbalul, Anamaria a devenit Agent FIFA, apărând în toate revistele din străinătate. În 2017 a semnat un contrat de moderator cu Pro tv pentru emisiunea „Gospodar fara pereche”, iar în 2019 a fost protagonista show-ului”Prodanca și Reghe, Prețul Succesului”. De asemenea, vedeta a moștenit talentul muzical al mamei sale. Anamaria Prodan a studiat timp de 15 ani pianul, dar a preferat să activeze în domeniul fotbalului.

Câți bani are Anamaria Prodan

Vedeta a vorbit într-o emisiune tv despre averea pe care a strâns-o de-a lungul anilor din televiziune și din fotbal. Aceasta a recunoscut că are mulți bani și se ferește să o arate atunci când este cazul. Deși sunt mulți care o critică pentru stilul ei de viață, Anamaria Prodan nu este afectată de gurile rele. „Am evoluat! E normal să am mai multe brățări în fiecare an, că muncesc. Eu și când eram mică, aveam lanț de aur, când lumea nu știe ce e aia. Eu fac parte din ăia din Forbes care nu își doresc să apară. Eu am bani, am avere. Îți dai seama că știu câți bani am, că îi socotesc. Dacă acum aș renunța la meseria mea, aș trăi pentru încă 20 de vieți. Suntem acolo, undeva între 50 și 100 de milioane”, a explicat Anamaria Prodan.

De asemenea, impresara susține că dacă nu ar avea banii soțului său, ea s-ar descurca cu 10 milioane de euro. Vedeta a spus că le oferă copiilor ei între 1.500 și 3.000 euro pe lună, menționând că pe lângă acești bani, ea plătește și chiriile copiilor ei. Anamaria Prodan are trei copii, două fete, Sarah și Rebecca din prima căsătorie, Bebe, copilul pe care îl are împreună cu Reghe, dar și pe Luca, fiul antrenorului din prima căsătorie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: