Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan a făcut o nouă declarație despre Reghe! ”Bărbatul perfect”

Anamaria Prodan a făcut o nouă declarație despre Reghe! ”Bărbatul perfect”

Anamaria Prodan a făcut o nouă declarație despre Reghe! ”Bărbatul perfect”

Anamaria Prodan continuă seria postărilor pe contul său de Instagram în care arată cât de bine se înțelege cu Laurențiu Reghecampf. Impresara a făcut o nouă declarație despre soțul ei!

Anamaria Prodan a făcut o nouă declarație despre Reghe

Anamaria Prodan se află într-un scandal uriaș în ultima perioadă, asta după ce au apărut zvonuri și chiar declarații din partea soțului ei, cum că cei doi vor divorța. Impresara nu poate accepta că relația lor ar putea să se termine, astfel că aceasta postează cu fiecare ocazie fotografii cu ea și Laurențiu Reghecampf care să arate cât de mult se iubesc ei.

În urmă cu câteva ore, Anamaria Prodan a postat o noua fotografie pe contul ei de Instagram în care apare și soțul ei, Laurențiu Reghecampf. Cei doi par foarte fericiți împreună și cu siguranță fotografia este făcut într-un din vacanțele luxoase în care au mers.

Mai mult, sexy-impresara a postat și un mesaj profund la descrierea fotografiei. Anamaria Prodan a folosit cuvinte puternice care să le închidă gura răutăcioșilor.

”Bărbatul perfect”, sunt cuvintele cu care Anamaria Prodan l-a descris pe soțul ei, Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan ar fi ”blestemată” de fosta soție a lui Reghe

Anamaria Prodan nu trebuie să gestioneze doar informațiile care vin la ea din toate părțile, ci și un ”blestem” pus asupra ei de fosta soție a lui Reghe în urmă cu 13 ani. Laurențiu Reghecampf a fost căsătorit cu Mariana Pfeiffer și au împreună un fiu de 20 de ani. Femeia locuiește acum în Germania cu actualul soț.

Coincidența face ca Mariana Pfeiffer și Laurențiu Reghecampf să fie căsătoriți tot 13 ani, exact ca Anamaria Prodan și celebrul antrenor. Atunci când Reghe a divorțat de Mariana pentru a fi cu sexy-impresara, femeia nu a putut să se împace prea ușor cu ideea că sportivul a ales să-și trăiască viața alături de o altă femeie. Mariana s-a simțit înșelată, a ieșit la un post de televiziune și a dat informații extrem de intime din viața ei de familie cu Reghe.

”Aș vrea ca Anamaria să simtă ce am simțit și eu”, au fost vorbele cu iz de blestem pe care femeia le-a rostit la adresa celebrei impresare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: