Redactia.ro
Home » Monden » Le-a închis gura răutăcioșilor! Anamaria Prodan s-a fotografiat cu Reghe printre așternuturi

Le-a închis gura răutăcioșilor! Anamaria Prodan s-a fotografiat cu Reghe printre așternuturi

Anamaria Prodan

Anamaria Prodan încearcă din răsputeri să le arate tuturor că relația dintre ea și Laurențiu Reghecampf este una cât se poate de bună! Impresara le-a închis gura răutăcioșilor și s-a fotografiat cu Reghe printre așternuturi. 

Le-a închis gura răutăcioșilor! Anamaria Prodan s-a fotografiat cu Reghe printre așternuturi

Anamria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu trec prin cea mai bună perioadă a lor, mai ales când vine vorba de familie, căci cei doi sunt pe cale să divorțeze, asta dacă ne luam după declarațiile lui Reghe. Însă sexy-impresara nu pare să fie de acord cu așa ceva, căci neagă vehement zvonurile din presă și ține morțiși să facă publice fotografii cu ea și încă soțul ei, de pe vrema când cei doi se iubeau.

În urmă cu puțin timp, Anamaria Prodan a postat o nouă fotografie cu ea și soțul ei iubit, Laurențiu Reghecampf, pe contul de Instagram. În poză, cei doi sunt îmbrățișați, în pat, sub așternuturi și par să împartă momente tandre de doi îndrăgostiți căsătoriți.

Celebra impresară a vrut le demonstreze tuturor că ea și soțul ei se iubesc la fel ca în prima zi și că zvonurile apărute de curând în presă sunt doar minciuni. În ultima perioada, blondina a postat o mulțime de fotografii și videoclipuri cu ei doi, însă nu se știe din ce dată datează acestea cu adevărat.

Cum a fost surprinsă Anamaria Prodan după ce Reghe s-a distrat în Deltă cu două tinere

Anamaria Prodan este mereu o prezență care debordează de dispoziție bună și este toată numai un zâmbet. E greu să credem că celebra impresară ar avea probleme în căsnicie, însă imaginile cu Reghe din Deltă, unde se află cu două tinere domnișoare, foarte sexy, arată de fapt că între ei nu este chiar totul roz.

Cu toate acestea, impresara nu vrea să le dea satisfacție celor care o vor separată de Reghe, astfel că nu a stat în casă să se plângă de situație și a ieșit pentru a se simți bine cu niște prieteni. Aceasta a fost surprinsă de paparazzi spynews.ro când ieșea dintr-un restaurant luxos din București. Anamaria Prodan a purtat o ținută ce denotă nu doar putere, ci și sexualitate. Blondina a purtat un top scurt alb, ce îi lăsa abdomenul bine lucrat la vedere, și o pereche de pantaloni negri, foarte moderni, dar și o pereche de pantofi eleganți care o făceau să pară că este deasupra oricărui muritor de rând. Bineînțeles, nici geanta de lux nu a lipsit de pe brațul său.

Vedeta s-a îndreptat spre bolidul său de lux, asta după ce și-a salutat prietenii și s-a asigurat că ceilalți participanți la trafic îi dau voie să se urce fără vreun stres în automobilul său. La plecare, în ajutor i-a venit chiar angajatul restaurantului, care a avut grijă ca nimeni și nimic să nu o deranjeze pe vedetă în timp ce se făcea comodă pe scaunul șoferului. Acesta i-a închis și portiera, că doar așa merită să fie tratată o regină ca Anamaria Prodan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: