Redactia.ro
Home » Monden » Cum a fost surprinsă Anamaria Prodan după ce Reghe s-a distrat în Deltă cu două tinere! Prima apariție după escapada soțului

Cum a fost surprinsă Anamaria Prodan după ce Reghe s-a distrat în Deltă cu două tinere! Prima apariție după escapada soțului

GALERIE FOTO (3)Ce spune Anamaria Prodan despre presupusa amantă a soțului ei: ”O voi găsi, fie la București, fie la Deva, fie în Dubai”

Anamaria Prodan nu pare să ia în seamă escapada soțului ei și a decis să se distreze alături de prieteni pentru a ignora scandalul din familia sa. Iată cum a fost surprinsă faimoasa impresară!

Cum a fost surprinsă Anamaria Prodan după ce Reghe s-a distrat în Deltă cu două tinere! Prima apariție după escapada soțului

Anamaria Prodan este mereu o prezență care debordează de dispoziție bună și este toată numai un zâmbet. E greu să credem că celebra impresară ar avea probleme în căsnicie, însă imaginile cu Reghe din Deltă, unde se află cu două tinere domnișoare, foarte sexy, arată de fapt că între ei nu este chiar totul roz.

Cu toate acestea, impresara nu vrea să le dea satisfacție celor care o vor separată de Reghe, astfel că nu a stat în casă să se plângă de situație și a ieșit pentru a se simți bine cu niște prieteni. Aceasta a fost surprinsă de paparazzi spynews.ro când ieșea dintr-un restaurant luxos din București. Anamaria Prodan a purtat o ținută ce denotă nu doar putere, ci și sexualitate. Blondina a purtat un top scurt alb, ce îi lăsa abdomenul bine lucrat la vedere, și o pereche de pantaloni negri, foarte moderni, dar și o pereche de pantofi eleganți care o făceau să pară că este deasupra oricărui muritor de rând. Bineînțeles, nici geanta de lux nu a lipsit de pe brațul său. Vezi aici pozele cu Anamaria Prodan!

Vedeta s-a îndreptat spre bolidul său de lux, asta după ce și-a salutat prietenii și s-a asigurat că ceilalți participanți la trafic îi dau voie să se urce fără vreun stres în automobilul său. La plecare, în ajutor i-a venit chiar angajatul restaurantului, care a avut grijă ca nimeni și nimic să nu o deranjeze pe vedetă în timp ce se făcea comodă pe scaunul șoferului. Acesta i-a închis și portiera, că doar așa merită să fie tratată o regină ca Anamaria Prodan.

Laurențiu Reghecampf a fost surprins cu două bombe sexy în Deltă

Laurențiu Reghecampf a petrecut un weekend de vis în Delta Dunării alături de un prieten și două domnișoare bine dotate. Anamaria Prodan va lua foc la vederea imaginilor. Se pare că Laurențiu Reghecampf a vrut să scape de atenția mediatică și s-a retras în Delta Dunării pentru a avea parte de puțină relaxare.

Antrenorul a lăsat-o pe Anamaria Prodan acasă și a apărut alături de două bombe sexy. Conform unei declarații a unui barcagiu, Laurențiu Reghecampf a ajuns în weekend în zona Letea și a cerut ca ambarcațiunea să ajungă pe un mal mai retras pentru a nu fi văzut. Acesta a fost cazat la o pensiune care nu este accesibilă oricui, cel mai probabil cu scopul de a nu fi văzut de foartă multă lume.

Conform surselor, cei patru au avut parte și de o plimbare prin Pădurea Letea. Aceștia au fost fotografiați în timp ce mergeau cu o mașină de off road prin vecinătate. După plimbare, cei patru au mers să mănânce la o gazdă renumită din zonă, iar sursele au mai precizat că Laurențiu Reghecampf nu s-a sfiit să arunce cu banii în stanga și dreapta pentru a-i convinge pe cei ce i-au văzut să nu dea informații presei. După ce au luat masa, Laurențiu Reghecampf, prietenul său și cele două domnișoare s-au retras la cazare și nu au mai fost văzuți.

Etichete: