Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan ar fi ”blestemată” de fosta soție a lui Reghe! De ce numărul 13 e cu ghinion pentru fostul antrenor al FCSB

Anamaria Prodan ar fi ”blestemată” de fosta soție a lui Reghe! De ce numărul 13 e cu ghinion pentru fostul antrenor al FCSB

GALERIE FOTO (3) Anamaria Prodan ar fi ”blestemată” de fosta soție a lui Reghe! De ce numărul 13 e cu ghinion pentru fostul antrenor al FCSB

Anamaria Prodan continuă să lupte pentru căsnicia ei, cu toate că zvonurile apărute în presă și în mediul online o neliniștesc foarte mult. Celebra impresară încearcă să ignore gurile rele și merge mai departe!

Anamaria Prodan ar fi ”blestemată” de fosta soție a lui Reghe! De ce numărul 13 e cu ghinion pentru fostul antrenor al FCSB

Anamaria Prodan nu vrea să dea crezare zvonurilor spuse prin presă și bârfelor din mediul online, astfel că este foarte sigură pe relația dintre ea și Laurențiu Reghecampf, cu toate că apar din ce în ce mai multe informații cu privire la infidelitățile antrenorului.

Celebra impresară nici nu vrea să audă despre aceste lucruri și neagă cu fiecare ocazie că ar fi vorba despre un divorț între ei. Chiar și așa, teama că familia ei se poate destrâma într-o clipită se citește în postările acesteia din ultima vreme care par să fie din ce în ce mai forțate și ciudate.

Se pare că Anamaria Prodan nu trebuie să gestioneze doar informațiile care vin la ea din toate părțile, ci și un ”blestem” pus asupra ei de fosta soție a lui Reghe în urmă cu 13 ani. Laurențiu Reghecampf a fost căsătorit cu Mariana Pfeiffer și au împreună un fiu de 20 de ani. Femeia locuiește acum în Germania cu actualul soț.

Anamaria Prodan ar fi ”blestemată” de fosta soție a lui Reghe! De ce numărul 13 e cu ghinion pentru fostul antrenor al FCSB

Coincidența face ca Mariana Pfeiffer și Laurențiu Reghecampf să fie căsătoriți tot 13 ani, exact ca Anamaria Prodan și celebrul antrenor. Atunci când Reghe a divorțat de Mariana pentru a fi cu sexy-impresara, femeia nu a putut să se împace prea ușor cu ideea că sportivul a ales să-și trăiască viața alături de o altă femeie. Mariana s-a simțit înșelată, a ieșit la un post de televiziune și a dat informații extrem de intime din viața ei de familie cu Reghe.

”Aș vrea ca Anamaria să simtă ce am simțit și eu”, au fost vorbele cu iz de blestem pe care femeia le-a rostit la adresa celebrei impresare.

Deși nu putem spune că este un blestem în adevăratul sens al cuvântului, întâmplarea face ca acum, la 13 ani de la nunta lui Reghe împreună cu Anamaria Prodan, impresara să aibă parte de aceleași lucruri pe care le-a simțit Mariana.

Anamaria Prodan ar fi ”blestemată” de fosta soție a lui Reghe! De ce numărul 13 e cu ghinion pentru fostul antrenor al FCSB

Anamaria Prodan, despre Laurențiu Reghecampf: ”Ne-am plictisit de subiectul ăsta. Laur a glumit”

Ulterior, a revenit Anamaria Prodan cu o altă declarație în care a precizat că soțul ei a glumit. ”Nu este adevarat, nu divorțăm, nici nu se pune problema de așa ceva, ne-am plictisit de subiectul ăsta. Vrem și noi să ne tihnească mâncarea. Laur nu a declarat că divorțăm, el a glumit, iar cei care au scris-o au dat-o ca fiind serioasă. Noi suntem acum la masă, suntem bine, fericiți”, a spus Anamaria Prodan, pentru PlaySport.ro.

Atunci, și fiul lor, Reghe Jr a intervenit, spunând că nu înțelege de ce se încearcă denigrarea părinților săi. „Nu înțeleg de ce unii oameni din presă încearcă mereu să îmi denigreze părinții. Așa ceva este strigător la cer. Mami și tati sunt bine, suntem toți la masă și mergem peste tot împreună”, a declarat Laurențiu Reghecampf Jr.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: