Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan iese, din nou, la atac, în plin scandal al divorțului: ”Am auzit prin oraș că avem relații cu swingeri la Snagov”

Anamaria Prodan iese, din nou, la atac, în plin scandal al divorțului: ”Am auzit prin oraș că avem relații cu swingeri la Snagov”

Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a răbufnit atunci când a auzit noi zvonuri din partea gurilor rele. Mai exact, faptul că ea și Reghe ar avea relații cu swingeri la Snagov. Iată cu ce explicații a venit impresara de fotbal.

Anamaria Prodan iese, din nou, la atac, în plin scandal al divorțului: ”Am auzit prin oraș că avem relații cu swingeri la Snagov”

Anamaria Prodan neagă faptul că ea și Laurențiu Reghecampf ar avea relații cu swingeri la Snagov. Totodată, neagă și faptul că și-ar fi înșelat vreodată soțul, de care în prezent se zvonește că divorțează.

„Am auzit prin oraș că avem relații cu swingeri la Snagov. Nu suntem swingeri. Am auzit asta prin oraș, să știi. Eu mă distrez cand aud tot felul de lucruri d-astea. Eu nu am vorbit niciodată fără să fiu asumată. Dacă nu eram eu, Gigi Becali, prietenaș, era în aceeași situație în care l-am găsit când am venit la Steaua. Când era în pușcarie, îi luau și echipa, și tot! Eu nu am luat niciun ban de la el, nu am luat comision de la el. Am un bărbat incredibil. Dacă o viață nu m-am facut de râs niciodată, nu m-a prins nimeni cu nimic pe parte de sex. Au stat cu paparazzi după mine tabloidele, n-am cum să mă ascund. Eu am fost în oraș cu toată lumea, cu Răducioiu, cu Ganea, cu Alexa, toți sunt prietenii mei, nu m-am ascuns. Stau și mă gândesc ce mari suntem, că tot stăm pe prima pagină. Am telefoane ascultate pe toate părțile. Credeți că nu s-ar fi aflat ceva, dacă era adevarat?”, a declarat Anamaria Prodan la GSP Live, scrie Spynews.

Laurențiu Reghecampf, în Deltă cu două tinere dotate

Nu se știe cu exactitate dacă Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează. După ce soțul ei a confirmat, impresa a ieșit în public și a infirmat cu vehemență. Între timp, Laurențiu Reghecampf a avut zilele trecute o escapadă romantică alături de două tinere dotate în Delta Dunării.

Laurențiu Reghecampf a fost surprins cu două bombe sexy în Deltă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: