Redactia.ro
Home » Monden » Unde are loc primul concert a lui Florin Salam, după ce s-a scris că ar fi murit. Pentru prima dată pe scenă cu fiica sa, Betty

Unde are loc primul concert a lui Florin Salam, după ce s-a scris că ar fi murit. Pentru prima dată pe scenă cu fiica sa, Betty

GALERIE FOTO (2)

Florin Salam va urca pentru prima dată pe scenă alături de fiica sa, Betty. Acest concert are lor după ce presa a speculat că regele manelelor ne-ar fi părăsit definitiv și s-ar fi stins din viață. Iată unde vor cânta cei doi și cât costă un bilet!

Florin Salam, pentru prima dată pe scenă cu fiica sa, Betty

Pe data de 27 august 2022, Florin Salam va susține primul concert live, alături de fiica lui, Betty, în Parcul Herăstrău din București, la Grădina Urbană Herăstrău, începând cu ora 20:00.

„Pentru prima dată împreună pe scenă”, fiind chiar modul de prezentare a evenimentului. 

Biletele la acest concert sunt în număr limitat și se pot achiziționa la prețuri diferite în funcție de tipul de bilet. Participanții își vor putea ocupa locurile începând cu ora 19:00.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Betty (@bettyblue.official)

Prețul biletelor la concertul lui Florin Salam din 27 august

„Acces General Presale 1 – preț: 84,76 de lei (redus de la 150 de lei);

Acces General Presale 2 – preț 105,95 lei (redus de la 150 de lei);

Acces General – preț: 127,14 lei (redus de la 150 de lei)”, potrivit m.iabilet.ro

Sursa foto: m.iabilet.ro

Primul concert a lui Florin Salam, după ce s-a scris că ar fi murit

Acest concert va fi primul de după controversa din presa românească, unde s-a gafat enorm pe baza sănătății îndrăgitului interpret. Pentru cei care nu știu despre ce este vorba, în toată presa din România au apărut speculații, cum că regele manelelor s-ar fi dus la cele veșnice, potrivit PRO TV care ar fi primit această informație din surse. Trustul și-a cerut scuze ulterior:

„Ne cerem scuze în primul rând lui Florin Salam, familiei sale și cititorilor noștri.

Reporterii Știrilor Pro TV au primit, pe surse, informația conform căreia Florin Salam a murit”, a explicat trustul PRO TV. 

Florin Salam a postat un mesaj pe rețelele sociale în care a explicat clar situația stării sale de sănătate, dar și două videoclipuri în care le-a mărturisit oamenilor că a fost bolnav, dar că va reveni rapid la concerte.

„Dragilor. Voi fi scurt și la obiect. Nu. Nu am murit. Iar din păcate această informație reprezintă o palmă dură asupra credibilității din România. Ne vom revedea curând la concerte. Vă doresc sănătate tuturor. Rușine Pro TV”.

Sursa video: Facebook, Florin Salam

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: