Redactia.ro
Home » TV » Unde era Chef Cătălin Scărlătescu în timp ce se anunța concedierea lui de la Chefi la Cuțite? Bucătarul și-a asumat decizia

Unde era Chef Cătălin Scărlătescu în timp ce se anunța concedierea lui de la Chefi la Cuțite? Bucătarul și-a asumat decizia

GALERIE FOTO (2)

Ieri, Antena 1 a comunicat înlocuirea primilor trei jurați ai emisiunii: Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea. Superproduția „Chefi la Cuțite” va merge mai departe cu noi celebrități, a căror identitate va fi dezvăluită în curând. Între timp, cei 3 chefi au păstrat tăcerea cu privire la acest anunț.

Unde era Chef Cătălin Scărlătescu în timp ce se anunța concedierea lui de la Chefi la Cuțite

Dacă Chef Florin Dumitrescu a postat un mesajul „Cea dintâi condiție a fericirii e liniştea sufletului!” în mediul online, ceilalți doi chefi au păstrat tăcerea vizavi de anunțul făcut de producătoarea emisiunii „Chefi la cuțite”. Cătălin Scărlătescu, de exemplu, s-a bucurat de seară în compania iubitei sale, actrița Doina Teodoru. Cei doi au mers la un eveniment monden, unde s-au pozat, iar apoi au luat masa împreună. Niciun cuvânt, însă, despre eliminarea lui din juriul emisiunii „Chefi la Cuțite”.

Postarea făcută de iubita bucătarului

 

De ce au fost eliminați din juriul emisiunii „Chefi la Cuțite”

Reprezentanții Antenei 1 au informat, prin intermediul unui comunicat, că cei trei jurați se vor retrage din spectacolul culinar „Chefi la cuțite”. Aceasta se datorează „neacceptării lor de a se alătura filmărilor din octombrie 2023, conform programului de filmare transmis lor în martie 2023, refuz manifestat cu puțin înainte de data planificată pentru înregistrările sezonului 13”.

Iată evoluția discuțiilor care au dus la situația dintre echipa Chefi la Cuțite și cei 3 foști jurați:

”• Martie – Comunicare calendar de producție pentru sezonul 13 Chefi la Cuţite către cei 3 jurați.
• Mai – septembrie – Pregătiri producţie pentru sezon nou – difuzare anunț casting, comunicare cu toată echipa, sponsori și producție, contracte de închiriere, utilități, programare echipă filmare, preselecții în mai multe orașe din țară, asigurarea transportului pentru concurenții veniți din afara țării etc. Toate aceste demersuri au implicat alocarea de resurse financiare și umane, peste 150 de oameni au muncit pentru pregătirea show-ului.
• Septembrie – Jurații anunță, cu mai putin de 30 de zile înainte de startul filmarilor, că nu mai pot participa la filmări invocând starea de oboseală.
• Octombrie – Jurații refuză calendarul de producție modificat, deși acesta a fost ajustat conform propunerii lor. Final de poveste, început de istorie.”, se arată scris în comunicatul emis de Antena 1.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: