Redactia.ro
Home » Știri » Unde locuiesc acum Cleopatra Stratan și Edward Sanda? Sunt sau nu pregătiți cei doi să devină părinți

Unde locuiesc acum Cleopatra Stratan și Edward Sanda? Sunt sau nu pregătiți cei doi să devină părinți

Unde locuiesc acum Cleopatra Stratan și Edward Sanda? Sunt sau nu pregătiți cei doi să devină părinți

Unde locuiesc acum Cleopatra Stratan și Edward Sanda? Cei doi artiști s-au căsătorit de curând, iar acum își trăiesc povestea de iubire cum nu se poate mai frumos. Aceștia au făcut noi declarații despre viața de după nuntă. 

Unde locuiesc acum Cleopatra Stratan și Edward Sanda? Sunt sau nu pregătiți cei doi să devină părinți

Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează unul dintre cele mai urmărite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au parte de o poveste de iubire ca-n povești, lucru pe care l-au demonstrat și cu o nuntă fabuloasă în urmă cu câteva luni.

Acum, după ce au devenit oficial soț și soție, cei doi au făcut noi declarații despre cum e viața lor după nuntă. Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au mutat la scurtă vreme după ce și-au unit destinele. Așadar, după ce s-au căsătorit în luna august, cei doi artiști nu au mai stat pe gânduri și au luat decizia de a locui împreună. Și-au dorit asta de foarte mult timp, având în vedere că relația lor a fost una la distanță.

Înainte de a se muta împreună, artista locuia la Chișinău, alături de familia ei, iar soțul ei la București și se vedeau atunci când aveau timp. Acum, și fiica lui Pavel Stratan s-a stabilit în București și stă cu nimeni altul decât partenerul ei de viață. Cleopatra Stratan a povestit că atât ea, cât și Edward Sanda, sunt bucuroși că acum nu mai există nicio distanță între ei. Sunt mult mai relaxați, după ce au scăpat de acest stres, iar schimbarea îi este benefică și pe plan profesional cântăreței, pentru că aici se află studioul unde lucrează.

„Ne-am mutat, nu mai e stres că suntem la distanță, am scăpat de distanță, ne-am relaxat din punctul ăsta de vedere. Mă bucur foarte mult că am venit în locul în care muncesc. Bucureștiul este locul în care lucrez la carieră, aici am studioul, suntem aici împreună. Bucureștiul este nucleul carierei mele. Fiind aici îmi e mult mai ușor să monitorizez lucrurile.”, a spus Cleopatra Stratan într-o emisiune tv, conform wowbiz.ro.

Cum conviețuiesc cei doi după căsătorie

Cleopatra Stratan a explicat că între ea și Edward Sanda lucrurile decurg la fel ca înainte, doar că acum stau împreună. Își împart responsabilitățile ca o adevărată familie, de la spălatul vaselor, până la gătit, semn că în căsnicia lor e doar armonie.

„Nouă nu ni se pare nimic neobișnuit. Totul decurge ca înainte, doar că acum stăm împreună. Ne împărțim responsabilitățile. Eu am spălat vasele azi. Ne împărțim firesc. Dacă sunt mai multe lucruri de făcut în același timp, ne împărțim”, a adăugat fiica lui Pavel Stratan.

De asemenea, potrivit aceleiași surse, Cleopatra Stratan și Edward Sanda sunt pregătiți să devină părinți. Vedeta a explicat însă că nu grăbesc deloc lucrurile și lasă totul să decurgă firesc, deși ideea le surâde.

„Eu cred că fiecare lucru trebuie se întâmplă atunci când trebuie. Nu ne grăbim cu nimic. Totul o să decurgă firesc așa cum a fost și începututl relației noastre”, a completat artista.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: