Redactia.ro
Home » Monden » Unde locuiesc acum Viorel și Veronica Stegaru. Cu ce se ocupă în prezent cei doi soți

Unde locuiesc acum Viorel și Veronica Stegaru. Cu ce se ocupă în prezent cei doi soți

GALERIE FOTO (4) Unde locuiesc acum Viorel și Veronica Stegaru.

Unde locuiesc acum Viorel și Veronica Stegaru. În urmă cu mai bine de un an, Veronica și Viorel Stegaru deveneau cel mai discutat cuplu. Cei doi au devenit cunoscuți după ce au apărat la Acces Direct, iar viața lor avea să se schimbe pentru câteva luni. În prezent, cuplul Stegaru s-au mutat, din nou, în Blăgești.

Unde locuiesc acum Viorel și Veronica Stegaru. Cu ce se ocupă în prezent cei doi soți

Vulpița și Viorel Stegaru au atras atenția telespectatorilor în urmă cu doi ani. Cei doi au mers în emisiunea Acces Direct și au devenit cunoscuți prin prisma poveștii lor de viață. Deși s-au bucurat de luni întregi de celebritate și au scos piese care au urcat în trending pe Youtube, Viorel și Veronica Stegaru au renunțat la viața din Capitală și s-au întors, din nou, la Blăgești.

Cei doi locuiesc împreună cu părinții lui Viorel, iar Veronica a devenit mămică pentru a doua oară. Viorel și Vulpița și-au reluat în totalitate viața de familie, se ocupă de gospodărie și au grijă de cei doi copii ai lor.Vulpița și soțul ei sunt activit în mediul online, având o comunitate mare de oameni care îi urmăresc. Cei doi soți îi țin mereu la curent pe fanii lor cu tot ceea ce fac și cu tot ce se întâmplă în viața lor.

Anul trecut, în luna mari, Veronica a adus pe lume cel de-al doilea copil, un băiețel. La scurt timp, Viorel a suspus-o pe proaspăta mămică unui test poligraf pentru a afla dacă copilul este al lui. Rezultatul testului a dovedit că Viorel Stegaru este tatăl copilului, iar după ce totul a revenit la normal, cei doi părinți au organizat și botezul fiului lor.

Înainte să părăsească Bucureștiu, Viorel a lucrat o scurtă perioadă pentru o firmă de curățenie, unde primea 2500 de lei.Ulterior, bărbatul și-a dat demisia susținând că nu era vorba despre un serviciu stabil. Astfel, el și soția au decis să plece la Blăgești. În acest moment, Viorel nu are un loc stabil de muncă, mergând cu ziua prin sat pentru a reuși să aducă un ban în casă. În ceea ce o privește pe Veronica, aceasta nu lucrează, fiind casnică. Vulpița are grijă de cei doi copii ai săi, dar și de soț.

Vulpița nu are acces la telefonul mobil

După toate cele întâmplate, soacra Vulpiției, doamna Ilinca, a decis să nu-i mai permită nurorii sale să mai folosească telefonul. Oameni din satul Blăgești susțin că Veronica este îngrozită de soacra sa și nu duce o viață bună.

„De când s-au întors din București, nu știu să facă nimic. Ea (Vulpița, n.r.) a mai lucrat pe la o firmă de curățenie, iar el, cu ziua, pe unde a apucat. Să știți că Viorel e mult mai harnic decât Veronica, ei nu-i place munca deloc. Dar nici pe el nu putem să-l lăudam prea tare, căci nu tot timpul are chef de muncă. Uitați, de curând, avem un vecin aici în sat care s-a îndurat să-i dea lui Viorel de muncă.I-a spus să vină la el, să-l mai ajute în curte, cu un solar, cu o construcție, ceva. Îi oferea 150 lei pe zi și două mese calde. Nu a vrut. Lenea e mare. Cred că li s-au urcat la cap impresiile de București, dar au uitat că aici, dacă nu muncești, mori de foame”, a declarat una dintre vecinele familiei Stegaru.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: