Redactia.ro
Home » Monden » Viorel și Veronica Stegaru au încălcat legea! Cei doi soți au fost sancționați de autorități

Viorel și Veronica Stegaru au încălcat legea! Cei doi soți au fost sancționați de autorități

Viorel și Veronica Stegaru au încălcat legea!

Viorel și Veronica Stegaru au încălcat legea! Soții Stegaru și-au făcut de cap în timp ce erau în izolare din cauza pandemiei de coronavirus. Vulpița și Viorel au fost descoperiți și sancționați de lege pentru că au încălcat regulile.

Viorel și Veronica Stegaru au încălcat legea! Cei doi soți au fost sancționați de autorități

Viorel și Veronica Stegaru au încălcat legea! Veronica și Viorel Stegaru deja sunt cunoscuți în întreaga lume, așa că nu mai are nevoie de nicio prezentare. Ei bine, se pare că cei doi au uitat să mai respecte regulile impuse de autorități în contextul pandemiei de coronavirus,motiv pentru care au fost sancționați. Viorel și Veronica Stegaru au încălcat legea!

Conform știripesurse.ro, soții Stegaru au fost sancționați de oamenii legii din Vaslui, după ce aceștia au încălcat restricțiile de deplasare pe parcursul nopții. Astfel, în noaptea de marți spre miercuri, patru persoane au fost sancționate contravențional pentru că au ieșit noaptea, în intervalul orar 23.00-05.00. Printre acestea se aflau și tânăra din Blăgești și soțul ei.

Deși aceștia nu au început tocmai bine anul, Veronica și Viorel se vor bucura din plin peste câteva luni, atunci când tânăra va aduce pe lume cel de-al doilea copil. Cei doi au dat vestea chiar în platoul emisiunii care i-a făcut faimoși, Acces Direct. Atunci, Viorel a anunțat că soția sa va naște la sfârșitul lunii aprilie un băiețel, căruia îi vor pune numele Radu Constantin, asta dacă nu cumva cei doi și-au schimbat părerile între timp. ”De o lună de zile, viața e bună, dar acum mergem să facem un control să vedem cum e Veronica cu sarcina. Este însărcinată într-o lună și șapte săptămâni. Ea și-a dorit, este veselă, dar e și bine și rău. Undeva pe la sfârșitul lui aprilie ar trebui să nască. Noi n-am crezut și am făcut 10 teste, dar a ieșit ce a trebuit. Dacă e băiețel o să-l cheme Radu, dacă e fetiță o să aibă două nume: Doinița și numele dumneavoastră.”, a declarat Viorel Stegaru. Cu toate că nu mai apar la televizor, soții Stegaru sunt activi în mediul online, aceștia fiind urmăriți de mii de oameni.

Cel mai mare secret al soților Stegaru

Nu există român să nu-i cunoască pe Veronica și Viorel Stegaru. În ianuarie 2020, cei doi apăreau pentru prima oară la Acces Direct, pentru a-i face dreptate femeii, care spunea că a fost abuzată de mai mulți băieți, în apropierea casei sale. La detectorul de minciuni s-a descoperit că Veronica a minșit, așa că moderatoare emisiunii i-a pus porecla de Vulpița. Deși Antena 1 a primit amenzi mari din partea CNA-ului, din caza faptului că soții Stegaru nu ar reprezenta un exemplu moral pentru adolescenți, Viorel și Veronica i-au adus o audiență uriașă trustului.

Se pare că pe parcursul emisiunilor, cei doi nu întrebau nimic legat de scenariul emisiunii, iar când filmau se purtau natural în fața camerelor de luat vederi. „Nici Vulpiţa, şi nici Viorel nu întrebau prea multe legate de scenariul emisiunilor. Erau destul de tăcuţi, chiar şi la câteva luni după ce deveniseră cunoscuţi. Poate chiar timoraţi. Nu cereau sfatul nimănui, ascultau doar indicaţiile. Într-un fel, părea că le pasă doar de cameră. Cum se striga motor, deveneau alte persoane. Ei ştiau ce au de făcut, să-şi expună viaţa, şi au făcut uneori asta fără niciun fel de oprelişte, chiar şi spre surprinderea noastră”,  au declarat surse din Antena 1.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: