Redactia.ro
Home » Monden » Cine va fi nașa de botez a copilului Vulpiței și-al lui Viorel Stegaru? E o cântăreață cunoscută

Cine va fi nașa de botez a copilului Vulpiței și-al lui Viorel Stegaru? E o cântăreață cunoscută

Ce nume va purta băiețelul soților Stegaru

Viorel și Vulpița sunt pe punctul de a deveni părinți a doua oară. Soții Stegaru, care acum s-au mutat într-o comună din Buzău, odată cu revenirea la Acces Direct, și-au ales și nașa de botez a viitorului lor copil.

Cine va fi nașa de botez a copilului Vulpiței și a lui Viorel

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Vulpița este însărcinată a doua oară. După ce soții Stegaru au ascuns ceva timp acest lucru, acum, odată cu revenirea la Acces Direct și mutarea în Buzău, ei se pregătesc în prealabil de botez. Viorel și Vulpița și-au ales, deja, și nașa viitorului lor copil, potrivit Spynews.ro.

Cu nașa de botez al copilului lor, soții Stegaru pregătesc și lansarea unei melodii. Este vorba despre o artistă cu care Viorel a mai colaborat anterior plecării de la emisiunea Acces Direct. Este vorba despre Liliana Moise, cea care le va fi atât nașă de botez pentru copilul soților din Blăgești, dar și colaboratoare pentru un nou proiect muzical cu Vulpița și Viorel.

În noul videoclip, Vulpița este în rol de personaj principal și apare cu burtica la vedere. Viorel este nerăbdător să lanseze noua melodie cu Liliana Moise. Piesa ar fi deja înregistrată încă de acum cinci luni. Viorel speră tot la locul 1 pe youtube.

”Avem de filmat un videoclip cu doamna Liliana Moise. Am înregistrat melodia în urmă cu cinci luni. Vreau să iasă calitate, să fie numărul unu”, a spus Viorel Stegaru în cadrul emisiunii  ”Acces Direct”.

Vulpița, dans pe balans

Deși este însărcinată, acest lucru nu o împiedică pe Vulpița să își manifeste plăcerile. Sub privirile lui Viorel, Veronica a început să danseze la filmările noului videoclip nepăsându-i că are în pântec un bebeluș. De altfel, Vulpița speră și ea că va ajunge tot pe locul unu, melodia soțului ei cu nașa lor de botez pentru viitorul lor copil, Liliana Moise.

”Din cauza mea nu s-a mai făcut melodia, dar m-am întors și o facem. Atunci m-am luat după soacră-mea și am plecat acasă. Chiar dacă e melodia soțului meu, o să fie pe locul unu. Sper să rupă!”, a afirmat Veronica Stegaru.

Veronica, Viorel Stegaru și Liliana Moise, interviu la Antena 1

Totodată, artista Liliana Moise, nașa de botez a Vulpiței și a lui Viorel, crede că noua melodie va fi una de succes. Cântăreței i se pare ușor să lucreze cu soții Stegaru.

”Este foarte ușor să lucrez cu Viorel. Iar cu Veronica este prima colaborare, dar cred că va merge bine. Eu și soțul meu vom fi nașii copilului lor”, a spus și Liliana Moise, în cadrul emsiunii Acces Direct.

Vulpița și Viorel au anunțat sexul copilului lor

De curând, soții Stegaru au anunțat și ce sex are copilul lor. Dacă la prima ecografie au crezut că or să aibă fată, au descoperit, între timp, că vor avea un băiat. Viitorul lor copil ar urma să se numească Radu, după numele reporterului care este mereu în preajma Vulpiței și a lui Viorel. Cel de-al doilea copil al Vulpiței este destul de controversat. Vecinii din Blăgești susțin că nu ar fi al lui Viorel, ci mao degrabă al unui vecin. În schimb, Veronica neagă acuzațiile cu lacrimi în ochi, iar Viorel ține cu soția sa și contestă acuzațiile vecinilor din sat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: