Redactia.ro
Home » Știri » Unde poți sări cu parașuta în România și cât costă un salt

Unde poți sări cu parașuta în România și cât costă un salt

GALERIE FOTO (3) Unde poți sări cu parașuta în România și cât costă un salt

Unde poți sări cu parașuta în România și cât costă un salt. Dacă ești amator de senzații tari și vrei să încerci să sari cu parașută, trebuie să știi că sunte câteva locuri unde îți poți satisface această dorință. E nevoie de mult, curaj, pregătire și multă adrenalină pentru a face saltul, dar nimic nu e înfricoșător, spun specialiștii care organizează asemenea activități.

Unde poți sări cu parașuta în România și cât costă un salt

Unde poți sări cu parașuta în România și cât costă un salt. Cu siguranță, saltul cu parașuta este un sport extrem de intens și plin de adrenalină pe care nu multă lume are curaj să îl încerce. Dacă te numeri printre cei care își doresc noi experiențe și cât mai multă adrenalină și vrei să sari cu parașuta, îți recomandâm câteva locuri în România unde poți face acest lucru. În România există mai multe cluburi unde poți experimenta saltul cu parașuta în siguranță.

SkyDiving Center

Potrivit Travelminit, Sky Diving Center se află la 17 kilometri de centrul Bucureștiului, pe DN 6/E 70, lângă Aerodromul Clinceni. Echipa de profesioniști a clubului îi îndrumă pe amatorii de senzații tari și le va arăta ce trebuie să facă pentru ca salturile în tandem, cele în cădere liberă acceletară sau salturile cu deschidere automată să nu reprezinte niciun secret. Cei care vor să sară cu parașuta vor avea echipament specil, potrivit ultimelor tendințe ale tehnicii, iar instructorii sunt licențiați internațional, fiind autorizați de Autoritatea Aeronautică Civilă Romană.

Cursurile de parașutism pot fi urmate atât la sfârșitul săptămânii, cât și în sărbătorile legale. Tarifele practicate de Sky Diving Center sunt următoarele:

Saltul în tandem este săritura cu parașuta împreună cu un instructor și se face de la 3.000 de metri și conține o cădere liberă de 30 de secunde înainte ca instructorul să deschidă parașuta. Pasagerul trebuie să aibă o greutate maximă de 90 kg. Tariful este de 680 de lei saltul și 220 lei filmarea pe suport CD/DVD.

Căderea liberă accelerată este destinată celor care doresc să își formeze și să își perfecționeze tehnicile de parașutism și include șapte niveluri de performanță. Tariful este de 9.000 de lei cursul, format din 4 zile de curs teorie și 25 de salturi.

Salturile cu deschidere automată sunt realizate astfel încât să fie practicate atât de începători, cât și de cei care vor să devină parașutiști profesioniști. Tariful este 700 de lei cursul, 4.800 de lei/24 de salturi. Cei care doresc doar tichete pentru salturi, pot plătit 100 lei tichetul/un salt, 95 lei/salt tichetele bonus pentru 10 salturi, 90 lei/ salt tichetele bonus pentru 25 salturi.

Parasutism

TNT Brothers

TNT Brothers este situatul pe Aerodromul Clinceni din comuna Cornetu, județul Ilfov. Pentru începători, un salt tandem costă 700 de lei, iar cu filmare, tariful ajunge la 930 de lei. Cei avansați pot plăti 80 de lei pentru un salt individual de la 1500m sau 120 lei/salt individual de la 4.000m. Pachetul de 10 salturi costă 750 de lei, iar pachetul de 25 de salturi individuale costă 1.800 de lei. Închiriera echipamentului costă 20 lei pliajul parasutei principale, 75 lei închiriere parasuta plus pliaj, 10 lei casca, 10 altimetru, 25 combinezon, 40 de lei echipament complet.

TNT Brothers

Aerodromul Tuzla

Aerodromul Tuzla este foarte aproape de Constanța. Tarifele pentru salturile cu parașuta pornesc de la 770 de lei/salt și include și transferul de la hotel la Aerodromul Tuzla și retur, zborul cu avionul, echipamentul complet și instructor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: