Redactia.ro
Home » Homepage » Unde se află acum pacienta din Buzău suspectă de coronavirus

Unde se află acum pacienta din Buzău suspectă de coronavirus

pacienta din buzău

Ieri seară, o femeie de vârstă mijlocie, din Buzau, a alertat autoritățile susținând că s-a întors din zona de carantină din Italia. Ea a admis că a stat în compania unei persoane care e suspectă de coronavirus, iar autoritățile buzoiene au urmat procedura în acest caz. Iată unde află acum pacienta din Buzău suspectă de coronavirus!

Pacienta din Buzău, transferată în tabăra de la Arbănași

Ieri, după ce a fost preluată de o ambulanță specială, pacienta a fost cazată în secția de boli infecțioase, într-o aripă izolată. Aici, i s-au recoltat probe, care au fost trimise către Spitalul Matei Balș din Capitală.

Ulterior, în cursul nopții, pacienta a fost transferată cu o ambulanță specială la tabară de la Arbănași. Acolo, autoritățile au amenajat un spațiu destinat izolării celor care vin din zone afectate de boală.

Pacienta nu are simtome de gripă

Din primele informații, pacienta nu prezintă simptome ale bolii. ”Femeia a fost transferată azi noapte cu o ambulanță specială. I-au fost asigurate hrană, apă, produse de igienă și personal medical. Transferul s a realizat fără incidente. Ea nu prezintă simptome, în perioada în care a stat izolată la Infecțioase a fost consultată și i-au fost recoltate probe în vederea efectuării de analize, care au fost trimise la Matei Balș din Capitală”, a declarat luni dimineață purtătorul de cuvânt al Prefecturii Buzău, Denisa Irimia.

Iată câte zile va sta în carantină!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini