Redactia.ro
Home » Monden » Unde se află tatăl biologic al Antoniei. Artista nu și-a cunoscut niciodată părintele

Unde se află tatăl biologic al Antoniei. Artista nu și-a cunoscut niciodată părintele

GALERIE FOTO (10) Unde se află tatăl biologic al Antoniei.

Unde se află tatăl biologic al Antoniei. Este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România, fiind și una dintre cele mai cunoscute artiste din țară. Antonia are în prezent o familie frumoasă alături de Alex Velea. Cei doi au doi copii, iar artista mai are o fiică din căsătoria anterioară cu Vincenzo Castellano. Cu toate astea, vedeta nu a vorbit niciodată despre tatăl său biologic, pe care nu l-a cunoscut niciodată.

Unde se află tatăl biologic al Antoniei. Artista nu și-a cunoscut niciodată părintele

Unde se află tatăl biologic al Antoniei. Părinții artistei s-au despărțit înainte ca ea să se nască, iar la doar câteva luni distanță, mama Antoniei l-a cunoscut pe Mihail Iacobescu, bărbatul care a adoptat-o pe artistă și a decis să-i fie tată. Cu toate astea, vedeta nu și-a cunoscut niciodată tatăl biologic, dar îi este recunoascătoare lui Mihai Iacobescu, cel care a crescut-o. Antonia nu are niciun regret că nu și-a cunoscut părintele biologic. „Antonia a crescut în America. Am plecat când avea ea 5 anișori cam așa, până atunci noi am călătorit prin Europa, am locuit 1 an în Norvegia, 1 an în Elveția, 1 an în Germania, 1 an în Anglia. Am fost cu fostul meu soț, tatăl Antoniei. Pentru noi a fost așa o aventură, hai să încercam ceva nou. Am plecat mai mult pentru a-i oferi ei un viitor mai bun. Antonia a aflat mai târziu că Mihai nu este tatăl ei. Atunci când a aflat a fost un pic așa șocată, dar i-am explicat și a înțeles. Știi cum e, tata nu e cel care îți dă viață, e cel care te crește. A fost un tată exemplu pentru ea”, a spus mama Antoniei intr-o emisiune.

După 13 ani petrecuți în SUA, după ce mama sa a divorțat de tatăl său adoptiv, cele două s-au întors în România. La acea vreme s-a speculat că Antonia și mama sa au fost expulzate din Statele Unite ale Americii. Antonia nu a vorbit niciodată despre tatăl său biologic, care se pare că nu a profitat de cariera acesteia pentru a ieși în public.

Antonia a avut o copilărie frumoasă în SUA

Vedeta a declarat că a avut o copilărie frumoasă în America, fiind iubită de tatăl său. Antonia a mărturisit că era un copil nădrăvan și mereu făcea prostii. ”Eram năzdrăvană. Nu vreau să mă laud, dar am fost un copil bun, doar nu aveam stare. Făceam prostioare. Mereu ajungeam acasă lovită pe undeva: în genunchi, în barbă, în cot”, a povestit Antonia.

Mihail Iacobescu a încercat să-i ofere fiicei sale o educație bună. Bărbatul era acrobat, lucrând o bună perioadă în România, la Circul de Stat. Mihail s-a căsătorit cu Denise, mama artistei, în 1991, iar după patru ani au plecat în America. În prezent, tatăl adoptiv al Antoniei și-a refăcut viața, iar artista păstrează legătura cu acesta. La rândul ei, vedeta are trei copii, o fetiță cu Vincenzo Castellano, fostul soț, și doi băieți cu Alex Velea, Dominic și Akim. Antonia și Alex Velea nu sunt căsătoriți, dar și-au construit împreună o familie frumoasă.

Antonia si copiii sai
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: