Redactia.ro
Home » Știri » Unde și-a cunoscut soțul Diana Enache de la PRO TV. Cum a ajuns să lucreze la cea mai mare televiziune

Unde și-a cunoscut soțul Diana Enache de la PRO TV. Cum a ajuns să lucreze la cea mai mare televiziune

Diana Enache este prezentatoare de ştiri la PRO TV și e îndrăgită de o țară întreagă. Bruneta a mai lucrat în presă până să ajungă în postul de pe Pache Protopopescu. A fost angajată la Realitatea TV, încă din 2006.

Cum a ajuns Diana Enache să lucreze la cea mai mare televiziune

Diana Enache a fost reporter pentru matinalul postului Realitatea TV, apoi a primit şi rubrica „Rezervat pentru diseară”, ce se difuza în jurnal. Totodată, Diana Enache a prezentat spectacolul de la Sibiu, Capitală Europeană şi Realitatea All Inclusive. Până în anul 2012, aceasta a avut ştirile de prânz de la Realitatea, difuzate între orele 14 şi 16.00.

Din 2012, a făcut pasul către Pro TV şi acolo a rămas, alternând jurnalele în funcţie de dorinţele producătorilor. Conform surselor din Pro TV, Diana Enache ar avea un salariu lunar de 4.000 de euro. De când e în Pro, Diana Enache a avut o singură, pauză, însă, în perioada în care a fost însărcinată, în 2014. Diana Enache este căsătorită cu un regizor pe nume Adrian Horobeţ, cu care are un băieţel, pe nume Tomas. Toată ceremonia a avut loc în mare secret, în luna octombrie a anului 2019. Socrul Dianei Enache este şi el celebru, fiid actor la Teatrul Constantin Tănase.

„După 3 ani de reporterie, într-o dimineaţă, pe la 10.00, directorul actual al ştirilor m-a sunat şi mi-a spus: ‘Crezi că poţi să intri la prânz, să prezinţi ştirile, pentru că toţi ceilalţi prezentatori au muncit non-stop şi sunt epuizaţi?!’. Apoi, a ramas Andreea Esca însărcinată, a doua oară, şi … s-a făcut loc. Aceasta este povestea mea, simplă şi reală”, a povestit Diana pentru stiridirecte.ro.

Unde și-a cunoscut Diana Enache soțul

Diana Enache a vorbit despre cum și-a cunoscut soțul, pe Adrian Horobăț, în vârstă de 45 de ani. ” (…) Într-un club din Centrul Vechi. M-a cucerit, apoi, la o cină cu varză călită”, a povestit Diana Enache pentru Click!.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: