Redactia.ro
Home » Monden » Unde și a fost înmormântat Costin Mărculescu? Ce scrie pe crucea actorului

Unde și a fost înmormântat Costin Mărculescu? Ce scrie pe crucea actorului

GALERIE FOTO (2) Unde și când va fi înmormântat Costin Mărculescu? Ce scrie pe crucea actorului

Costin Mărculescu a fost găsit fără suflare în noaptea de miercuri spre joi în interiorul reședinței sale din sectorul 3, București. Trupul neînsuflețit al actorului a fost depus la capela Bisericii Voivodală „Sfântul Gheorghe Nou”, urmând ca înmormântarea să aibă loc duminică.

Din păcate, cei prezenți a înmormântare, nu au putut să vadă pentru ultima oară chipul actorului. Slujba a avut loc cu sicriul închis, cel mai probabil din cauza faptului că actorul a fost găsit în stare de putrefacție.

Duminică, Dan Capatos a trimis o coroană de flori la înmormântarea lui Costin Mărculescu. Prezentatorul TV nu a putut fi prezent la ceremonie, astfel că a transmis condoleanțele printr-o coroană uriașă, pe care a notat: „Dan Capatos și echipa XNS: Respect”. Reamintim că vestea morții lui Mărsculescu a fost anunțată la televizor, joi noaptea, când un report Xtra Night Show a anunțat că pompierii l-au găsit pe actor decedat, în apartamentul în care locuia.

Când și unde va avea loc înmormântarea lui Costin Mărculescu

Trupul neînsuflețit al lui Costin Mărculescu a fost ridicat de către rudele apropiate de la IML și depozitat la capela Bisericii Voievodale „Sfântul Gheorghe Nou”, unde sunt așteptați toți cei care l-au cunoscut pe actor și vor să-i prezinte un omagiu. Codin Mărculescu va fi înmormântat duminică, la cimitirul Reînvierea.

Ce scrie pe crucea lui Costin Mărculescu

Paparazzi Spynews.ro au obținut primele imagini cu crucea lui Costin Mărculescu. Pe aceasta scrie, cum e de așteptat, numele actorului, dar și ziua de naștere și ziua decesului, așa cum e firesc. De asemenea, rudele bărbatului au legat, în partea de jos a crucii, drapelul României, în semn de omagiu.

 

crucea lui Costin Mărculescu
crucea lui Costin Marculescu

Amintim că actorul a fost găsit mort, în baie, în noaptea de miercuri spre joi. Medicii legiști care au efectuat autopsia au declarat că infarctul a fost cauza morții lui. ”La prima vedere, corpul prezintă o singură urmă de violență, în zona capului, însă aceasta a survenit în momentul în care victima a căzut din picioare. Corpul nu prezintă alte urme de violență, însă trebuie ținut cont de starea avansată de putrefacție, deci ne este destul de greu să apreciem.”, au declarat surse din cadrul Institutului de Medicină Legală, potrivit playtech.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: