Redactia.ro
Home » Știri » Unde și când va fi înmormântat Ion Caramitru. ”Locul lui este aici”

Unde și când va fi înmormântat Ion Caramitru. ”Locul lui este aici”

Unde și când va fi înmormântat Ion Caramitru. ”Locul lui este aici”

S-a aflat unde va fi înmormântat Ion Caramitru! Marele actor s-a stins din viață la vârsta de 79 de ani din cauza unor probleme de sănătate. 

Unde și când va fi înmormântat Ion Caramitru. ”Locul lui este aici”

Ion Caramitru a murit duminică la Spitalul Elias din Capitală din cauza unor probleme de sănătate. Acesta era internat deja de o lună. Celebrul actor va fi înmormântat pe Aleea Artiștilor din Cimitirul Bellu. Informațiile au fost făcute de surse din cadrul Administrației Cimitirelor, pentru Gandul.ro.

”Locul lui este aici. Nu știm exact ziua, cert este că va fi înmormântat la Bellu. Nu se știe deocamdată nici poziția exactă, dar va fi pe Aleea Artiștilor”, au precizat surse din cadrul Administrației Cimitirelor pentru Gândul.

Artistul a decedat, duminică, la vârsta de 79 de ani, la Spitalul Elias. Managerul Teatrului Național din București (TNB) fusese internat de la începutul lunii august. Medicii au confirmat pentru Gândul că, după trei săptămâni în care s- a luptat cu un stafilococ foate rezistent la antibiotice, lupta sa a luat sfârșit. Surse medicale au declarat, pentru Gândul, că s-au încercat toate tratamentele posibile, dar, din păcate marele actor a intrat în insuficiență multiplă de organe.

De asemenea, trupul neînsufleţit al actorului Ion Camitru va fi depus, luni, la ora 14.00, în Sala Mare a Teatrului Național. Acolo, cei care doresc îi pot aduce un ultim omagiu.

Tot în Cimitirul Bellu va fi înmormântat și marele sportiv Ivan Patzaichin. Potrivit surselor Gândul, fostul campion va fi înhumat la „figura 37” din Cimitirul Bellu.

De ce boală gravă suferea Ion Caramitru

În ultimele săptămâni din viață marele actor a stat prin spitale, acolo unde de altfel și-a dat astăzi și ultima suflare. Ion Caramitru nu s-a simțit deloc bine în urmă cu o lună de zile, astfel că a mers la camera de gardă, însă probleme nu au încetat, iar medicii cu greu au reușit să-i dea un diagnostic.

Potrivit informațiilor, organismul său era din ce în ce mai slăbit, iar în ciuda tratamentelor cu antibiotic pe care medicii i l-au administrat, corpul său nu dădea niciun semn spre bine. Abia la începutul lunii august, după numeroase investigații, medicii au reușit să-i pună un diagnostic clar și se pare că Ion Caramitru avea o infecție în sânge care îi afectase tot corpul. Ar fi fost vorba mai exact despre un stafilococ, stafilococul auriu, o boală gravă care afectează rapid toate funcțiile corpului.

Ion Caramitru ar fi trebuit să fie prezent azi la Iași, acolo unde avea loc Festivalul Serile Filmului Românesc, însă din cauza problemelor de sănătate pe care le avea actorul nu a mai putut să ajungă. Din nefericire, vestea tragică venită în urmă cu scurt timp a îndurerat pe toată lumea, iar acum toți colegii de breaslă, familia, prietenii și fanii se pregătesc să-l conducă pe ultimul drum pe Ion Caramitru, marele actor al tuturor timpului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: