Redactia.ro
Home » Știri » Unde și când va fi înmormântat Ion Dichiseanu! Marele actor a murit la vârsta de 87 de ani

Unde și când va fi înmormântat Ion Dichiseanu! Marele actor a murit la vârsta de 87 de ani

Unde și când va fi înmormântat Ion Dichiseanu! Marele actor a murit la vârsta de 87 de ani

Ion Dichiseanu s-a stins din viață joi, 20 mai, la vârsta de 87 de ani. Marele actor va fi condus pe ultimul drum sâmbătă, la cimitirul Bellu. 

Unde și când va fi înmormântat Ion Dichiseanu

Este doliu în lumea teatrului după ce marele actor, Ion Dichiseanu a murit la vârsta de 87 de ani, din cauza unor probleme de sănătate. Acum, trupul neînsufleţit al acestuia va fi depus vineri, 21 mai, la ora 13:00, în foaierul Teatrului Nottara, iar cei care doresc îi vor putea aduce un ultim omagiu. Întregul proces se va desfăşura cu respectarea normelor sanitare în vigoare.

Sâmbătă, la ora 10:00, cortegiul va pleca spre cimitirul Bellu, unde va fi depus în capelă. Slujba de înmormântare va avea loc ora 12:00. Ion Dichiseanu va fi înmormântat cu onoruri militare.

Ion Dichiseanu a murit cu gândul la nepoata sa

Actorul s-a stins din viață, joi, la ora 15.00, la spitalul Floreasca, unde era internat de trei luni. Ion Dichiseanu a avut multiple probleme de sănătate, iar în cursul zilei de miercuri starea sa de sănătate s-a agravat. Conform fiicei sale, Ioana, actorul ar fi primit un diagnostic „greşit” din partea medicilor, motiv pentru care a început să se simtă mai rău.

În toată această perioadă, Ioana Dichiseanu a posta mai multe mesaje pe Facebook în onoarea tatălui său, sperând ca actorul să se întoarcă acasă pe picioarele sale. Ultima postare a Ioanei descrie relația pe care actorul o avea cu nepoata sa, Anastasia. Mai mult, se pare că Ion Dichiseanu își dorea foarte mult să-și strângă în brațe nepoțica, din păcate, nu a mai reușit.

”Între Anastasia și tata este o legătură specială. Se iubesc, se înțeleg… În această poză, Anastasia împlinea trei anișori. Tata mi-a spus că își doreste să o țină de mânuță pe „primăvara sufletului său” în drum spre școală. În această seară la ora 22:00, dacă vreți să ne unim gândurile și rugăciunile pentru ca tata să vină curând și sănătos acasă și să i se îndeplinească dorința”, a scris Ioana Dichiseanu, pe Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: