Redactia.ro
Home » Știri » Unde va fi înmormântată Ana Oros. Soțul femeii a izbucnit la INML. „Toți cei vinovați trebuie să…”

Unde va fi înmormântată Ana Oros. Soțul femeii a izbucnit la INML. „Toți cei vinovați trebuie să…”

sot ana oros mesaj caini inmormantare

Locul unde va fi înmormântată Ana Oros Daraban, femeia ucisă de câini în timp ce alerga la Lacul Morii, a fost făcut public de către soțul său. Acesta nu va fi însă același cu locul în care prietenii și cunoscuții îi vor putea aduce un ultim omagiu.

Unde va fi înmormântată Ana Oros

Ana Oros Daraban era o împătimită a naturii și a sportului în aer liber. Locuia în București și era angajată în cadrul Direcției de Mediu a Primăriei Capitalei. În trecut, a lucrat ca inginer de mediu la Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Mecatronică şi Tehnica Măsurării. De asemenea, făcea parte din mai multe asociații şi ONG-uri, printre care al Alpin Club Pro-Mont București, o asociație care are ca scop promovarea sporturilor montane. Pasiunea sa a fost cea care i-a adus și sfârșitul, la numai 44 de ani: omorâtă de o haită de câini, în timp de alerga pe un camp din zona Lacului Morii. Vestea morții sale a șocat întreaga țară și a lăsat în urmă o durere fără margini în sufletele celor care au cunoscut-o.

Familia se pregătește acum de înmormântare. Soțul femeii a declarat, printr-o postare publică, pe pagina sa de Facebook, că femeia nu va fi condusă pe ultimul drum în Capitală, ci în orașul său natal, Baia Mare.

„Ana va fi înmormântată creștinește în orașul ei natal, Baia Mare, în cursul zilei de sâmbătă. Vă rog să înțelegeți complexitatea situației și faptul că nu pot confirma cu foarte mare precizie exactitatea datelor pentru că sunt foarte multe lucruri de rezolvat, iar membrii apropiați ai familiei trebuie reuniți din foarte multe locații, unele foarte îndepărtate.”, a scris acesta.

Prietenii îi vor putea aduce un ultim omagiu în Capitală

Bărbatul a dat asigurări că prietenii și cunoscuții săi din Capitală vor avea posibilitatea de a-i aduce un ultim omagiu.

„Cel mai probabil, în cursul zilei de miercuri (a doua parte a zilei) și joi (toată ziua), săptămâna  curentă, prietenii și cunoscuții Anei îi pot aduce un ultim omagiu in București. Locația va fi confirmată miercuri, în prima parte a zilei.

Preotul va fi prezent pentru priveghere în ziua de joi.

Întrucât Ana va fi înmormântată în Baia Mare si acest lucru va face imposibil din punct de vedere practic transportul unui număr foarte mare de coroane/jerbe funerare, vă rog în numele Anei să țineți cont de acest lucru.

O rugăciune este bineprimită și simplă, ca atare sau însoțită de o simplă floare.

Voi reveni cu detalii precise în cursul zilei de miercuri.

Vă mulțumesc pentru înțelegere și pentru compasiunea arătată Anei în decursul ultimelor zile.

Dumnezeu să o odihnească!”, este mesajul transmis de bărbat.

Soțul Anei Oros, revoltă fără margini

În același timp, soțul Anei Oros, este pe cât de îndurerat, pe atât de revoltat de cele întâmplate. Bărbatul a izbucnit la INML , în momentul în care a mers să ridice trupul neînsuflețit al fostei sale soții. El a afirmat că nu este posibil ca astfel de tragedii să aibă loc într-o Capitală civilizată și că toți cei vinovați trebuie să plătească.

„Ceea ce s-a întâmplat cu Ana este inadmisibil, mai ales într-o societate educată. Fiecare om trebuie să fie liber să se manifeste în pasiunile sale. Cei vinovați trebuie să plătească. De la primul la ultimul, cu vina mai mare sau mai mică.” a declarat soțul femeii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: