Redactia.ro
Home » Știri » Unde va petrece Răzvan Simion Paștele. Prezentatorul TV nu va fi alături de copiii săi, Ianca și Tudor

Unde va petrece Răzvan Simion Paștele. Prezentatorul TV nu va fi alături de copiii săi, Ianca și Tudor

Răzvan Simion, prezentatorul de la „Neața cu Răzvan și Dani”, de la Antena 1 are 41 de ani și trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Daliana. El are din primul mariaj al său, doi copii, o fiică și un fiu, Ianca și Tudor.

Unde va petrece Răzvan Simion Paștele?

În prezent, micuții locuiesc cu mama lor, Diana, în orașul Timișoara. Răzvan a mărturisit de ce nu va sta cu ei de Paște și ce planuri are de sărbători:

„Mă duc în locuri interesante, frumoase. Din păcate, la o anumită vârstă, copiii nu vor să mai facă sărbătorile cu părinții. Au gașca lor de prieteni, se pleacă în excursii. Și atunci, mergem așa, ca bătrânii, în locuri interesante. În locul ăsta nu am mai fost”, potrivit Unica.

Răzvan Simion, relație la distanță cu Ianca și Tudor

Acesta a subliniat ce valori dorește să le transmită copiilor săi:

„Nu știu dacă sunt valori sau dacă m-am gândit vreodată să le explic lucrurile astea ca și cum sunt la un seminar sau o conferință. Copiii, în primă fază, până își dezvoltă gândirea critică, învață mimetic.

Adică dacă au văzut în casă că se întâmplă lucruri de anumită factură, că oamenii nu se mint între ei, că sunt buni unii cu alții, că-și construiesc un grup, poate nu așa de restrâns de prieteni, dar în care au grijă de fiecare în parte. Și ei vor face la fel

După 10 ani, când au gândirea critică și pot să și discearnă, o să-și croiască propriul lor sistem de valori din ce au văzut acasă, din ce au asimilat la școală, din ce au primit de la prieteni.

Și de unde mai învață, poate de pe YouTube, e o variantă digitală care îi echilibrează și aliniază. Am învățat să fac lucruri de care copiilor mei să nu le fie rușine”, a încheiat acesta potrivit aceleași surse.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: