Redactia.ro
Home » Monden » Unde voia Antonia să fie cerută în căsătorie? ”De ce nu m-ai cerut acolo?”

Unde voia Antonia să fie cerută în căsătorie? ”De ce nu m-ai cerut acolo?”

Unde voia Antonia să fie cerută în căsătorie ”De ce nu m-ai cerut acolo”

Alex Velea a făcut pasul cel mare și a cerut-o pe Antonia în căsătorie. Cei doi au fost foarte emoționați pe moment, însă se pare că artista spera la o altă locație.

Unde voia Antonia să fie cerută în căsătorie? ”De ce nu m-ai cerut acolo?”

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Deși au auzit des faptul că nu se potrivesc și mulți i-au criticat pentru faptul că sunt împreună, aceștia au ignorat gurilele rele și acum se iubesc mai mult ca niciodată. Sunt deja de ani de zile împreună și au și doi băieți, pe Achim și Diminic.

Cei doi nu au avut parte de nunta mult visată, asta pentru că Antonia încă se afla în proces de divorț cu fostul soț Vincenzo Castellano. Divorțul s-a terminat în anul 2020, ceea ce a făcut-o pe Antonia o femeie liberă și perfectă pentru o căsătorie cu Alex Velea.

Astfel că, de curând, Alex și-a cerut iubita în căsătorie, iar momentul a fost foarte emoționant. Cei doi au postat clipul pe canalul de Youtube pe care și l-au făcut împreună, iar în urmă cu câteva ore a venit și reacția lor la cererea în căsătorie, moment în care Antonia a spus că ar fi preferat cumva să fie altfel. Artista a mărturisit că ar fi vrut să fi fost îmbrăcată mai drăgut, moment în care Alex Velea i-a spus că ăși dorea de mult să o ceară însă nu a găsit un moment bun, fiind foarte greu să ascundă ceva de ea.

De asemenea, Alex a mai dezvăluit că și-ar fi dorit să o ceară pe Antonia în vacanța lor din Maldive, însă ea a organizat totul șin nu putea să pregătească nimic acolo, lucru din cauza căruia a renunțat.

Alex Velea: ”Am vrut în vacanță în Maldive să te mai cer, dar și acolo tu faci totul și nu aveam cum să fac surpriză.”

Antonia: ”Ai vrut să mă ceri în Maldive??”

Alex Velea: ”Da, de mai multe ori am vrut. Dar nu puteam să mă pregătesc pentru că știai totul de mine și nu mai era surpriză.”

Antonia: ”Ai vrut să mă ceri în Maldive…De ce nu m-ai cerut acolo?”

Ce spunea Alex Velea acum ceva timp despre începutul poveștii de iubire dintre el și Antonia

Alex Velea a povestit că celor nu le-a fost ușor la începutul relației deoarece ambii veneau din căsnicii nefericite cu un bagaj emoțional destul de mare. Speculațiile din presă au fost cele care i-au afectta cel mai mult pe cei doi.

”Începuturile relației nu au fost atât de simple. Venim din cupluri nefericite, și eu, și ea. Lumea nu a luat-o ca atare. Ne-au zis ba că i-am stricat eu familia, ba că ea mi-a stricat-o pe a mea, că ne-am creat fericirea pe drama altora, pe nefericea foștilor parteneri. Doar că pe noi nu ne-a interesat asta, ne-am văzut de ale noastre, am stat închiși în casă o perioadă destul de lungă. Nu ne-am uitat în stânga și în dreapta, nu ne-am ghidat după părerea oamenilor, nici dacă a fost bună, nici dacă a fost rea. Ne-am luat după ce ne-a spus inima. Nu suntem nici primii, nici ultimii care vin din relații care s-au destrămat. Au fost greșeli ale tinereții. Antonia e foarte sensibilă. În cariera noastră avem de-a face cu tot felul de persoane. Orice țărănuș care are un telefon te poate face în fel și chip”, spunea mai de mult Alex Velea.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: