Redactia.ro
Home » Sport » Universitatea Craiova – Gaz Metan 3-1! Iordănescu acuză arbitrajul

Universitatea Craiova – Gaz Metan 3-1! Iordănescu acuză arbitrajul

Universitatea Craiova - Gaz Metan 3-1

Universitatea Craiova – Gaz Metan 3-1! Oltenii au făcut spectacol în primul meci oficial din 2020. După această victorie, echipa antrenată de Corneliu Papură a făcut un pas uriaş în lupta pentru calificarea în play-off. În timpul meciului Pigliacelli a fost taxat dur de fanii oltenilor.

Oltenii au deschis scorul după doar 7 minute. Alexandru Cicâldău l-a învins pe Pleșca. Acelaşi Cicâldău a înscris rapid pentru 2-0. Echipa lui Edi Iordănescu a obţinut un penalty, transformat de Marius Constantin. În repriza a doua, Cosic a închis tabela de marcaj. Chiar dacă Craiova a câştigat, Sorin Cârțu consideră că echipa mai are nevoie de întăriri şi a anunaţ că va mai face transferuri.

Iordănescu acuză arbitrajul

Antrenorul celor de la Gaz Metan, Edi Iordănescu a fost nemulţumit de arbitrajul lui Marius Avram. Acesta a declarat că arbitrul nu a fost corect la câteva faze.

„La golul al treilea a fost fault indiscutabil. Chiar dacă noi am fost modești astăzi, la 2-1 lucrurile se puteau schimba. Nu mereu câștigă echipa mai bună în fotbal. Altfel, noi mai aveam nevoie de un jucător la construcție. Dintre cei veniți, doar Ioan Hora a fost cu echipa de la început. Butean și Moura au venit mai târziu, e greu să îi integrăm”, a spus Iordănescu, la Digi Sport.

Război între fanii olteni şi Pigliacelli

Oltenii nu l-au iertat pe Mirko Pigliacelli. Acesta a revenit la echipă după plecarea lui Victor Pițurcă.
Galeria oltenilor l-a taxat dur pe fotbalist înjurându-l în timpul meciului. În plus au afișat şi două bannere dure la adresa sa. Apoi i-au cerut să plece din Bănie.

„Trădătorii să plătească / Ca să nu se înmulțească” și „Indiferența față de culori din vestiar / Doare și ne lasă un gust amar…”, au fost mesajele de pe bannere.

Mirko Pigliacelli a plecat rapid la vestiare după meci, pentru a evita un conflict cu suporetrii.

Citeşte şi: Mihai Pintilii s-a retras! Surpriza pregătită de jucătorii de la FCSB

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: