Redactia.ro
Home » Stil de viață » Untold 2019: Preţ bilete şi abomanente şi listă de artişti

Untold 2019: Preţ bilete şi abomanente şi listă de artişti

Untold 2019: Preţ bilete şi abomanente şi listă de artişti

Untold 2019. Organizatorii festivalului de la Cluj pregătesc ediţia aniversară de 5 ani şi au anunţat lista de artişti, dar şi preţurile de bilete şi abomamente.

Din lineup-ul pentru Untold 2019 nu lipsesc David Guetta, Martin Garrix, Borgore, James Arthur sau Dimitri Vegas&Like Mike.

Cei care nu au cumpărat până acum abonamente, mai le pot achiziţiona la prețul special de 119 euro plus taxe până luni, 25 februarie, ora 14.00. După această dată, abonamentele se vor putea cumpăra la prețul de 129 de euro plus taxe.

Festivalul Untold 2019 începe în data de 1 august şi durează până pe 9 august. Pe cele 9 scene vor fi prezenţi peste 200 de artişti internaţionali.

Organizatorii festivalului anunţă că s-au vândut până acum 40 de mii de abonamente.

De asemenea, trebuie menţionat că foarte multe locaţii din Cluj sunt full booked, ceea ce va face destul de dificil să vă găsiţi cazare în oraş.

Multă lume optează pentru localităţile din jurul municipiului, unde preţurile la cazare sunt mai mici.

Lineup Untold 2019

Primii artiști anuntați în line-up-ul festivalului sunt: Martin Garrix, David Guetta, Dimitri Vegas&Like Mike, Timmy Trumpet, Bastille, James Arthur, Oscar and The Wolf, Loco Dice, Solomun, Andy C, Borgore, Chase&Status, Boris Brejcha, Rusko, Tale of US și Sub Focus B2B Wilkinson, Pendulum DJ Set B2B Friction, Camo&Krooked Live.

Acestea sunt doar primele nume dintr-un line-up care se anunță a fi unul legendar la ediție aniversară.

DJ-ul care la numai 22 de ani a fost desemnat pentru a doua oară consecutiv numărul 1 în lume de către revista DJ MAG, MARTIN GARRIX, revine pe mainstage-ul festivalului UNTOLD.

Artistul a făcut un show incredibil în 2016 și 2017 și se află pe primele locuri în topul preferințelor tinerilor din întreaga lume.

JAMES ARTHUR se va auzi live, în vară, la Cluj Napoca. Fanii îl vor putea acompania pe artist la atât de cunoscutele piese „Impossible” sau „Say you won’t let go”.

Scena Alchemy adresează comunității sale primul val de headlineri care vor ghida muzical în 2019, deja legendara experiență alchimică de la scena „laborator”.

DJ şi nume sonore vin la Untold anul acesta

Cu interes specific pe subcultura muzicii bass cu influențe edm, trap și new wave hip-hop, UNTOLD Alchemy îi anunță pe o parte dintre maeștri experimentului din acest an: Andy C – Extended Set, Borgore, Chase&Status DJ Set, Rusko, Camo & Krooked Live, Sub Focus B2B Wilkinson, Pendulum DJ Set B2B Friction.

Scena Galaxy își dezvăluie o parte din super-stelele care vor lumina călătoria intergalactică din cadrul festivalului UNTOLD, ediția 2019. Realizând pe parcursul a 4 nopți o mișcare revoluționară în jurul soarelui, orbita UNTOLD Galaxy unește cultura techno-underground cu noile valuri de muzică house.

Dintre reprezentanți amintim primele nume sonore, precum: Loco Dice, Boris Brejcha, Solomun și Tale of Us.

Citeşte şi: Date oficiale INS: Cu cât au crescut prețurile în acest an

Firicel din Las Fierbinți, audiat la DIICOT. Ce a făcut actorul Cuzin Toma

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: