Redactia.ro
Home » Știri » Unui reporter i s-a făcut rău, în direct. A început să repete cuvinte în neștire, să privească fix și să se clatine

Unui reporter i s-a făcut rău, în direct. A început să repete cuvinte în neștire, să privească fix și să se clatine

GALERIE FOTO (2)

Unui reporter i s-a făcut rău, în direct. A început să repete cuvinte în neștire, să privească fix și să se clatine. Iată înregistrarea video. Imaginile au stârnit numeroase reacții în mediul online.

Unui reporter i s-a făcut rău, în direct. A început să repete cuvinte în neștire, să privească fix și să se clatine

Jessica Robb este reporter de știri la un post de știri canadian din Edmonton. În clipul video apărut pe Internet se poate observa cum știrista din platou ia legătura cu ea, iar tânăra începe să ofere informații, în direct, despre un subiect. Inițial, reporterița este zâmbitoare și relaxată și pare stăpână pe situație.

Lucrurile se schimbă, însă.

Jessica Robb. Foto: CTV NEW EDMONTON

La jumătatea transmisiunii live, ea spune că „îi pare rău”, dar „nu se simte bine”, asta după ce, în timp ce relata, începe să se „împiedice” în cuvinte și să le repete, ca și când i-ar fi greu să își găsească vorbele. Situația devine și mai îngrijorătoare atunci când camerele de filmat o surprind cum i se schimbă expresia chipului și privirea se fixează pe un punct.

Când a anunțat că nu se simte bine și părea gata să leșine, camera de filmat s-a oprit și a fost reluată transmisiunea cu platoul, acolo unde prezentatoarea a dat dovadă de prezență de spirit și a asigurat publicul că reporterul nu este singur, ci are pe cineva alături care să îi ofere ajutor.

„Vom reveni la voi”, a spus crainica, în momentul în care transmisiunea s-a încheiat. „În acest moment, ne vom asigura că Jessica se simte bine și vă vom da o actualizare puțin mai târziu”, a mai adăugat ea.

Jessica Robb a spus, ulterior, că nu există „niciun motiv de îngrijorare” în urma acestui episod, trăit duminică pe teren, potrivit People. Ea a descris momentul ca fiind „foarte personal și vulnerabil”. Clipul video s-a răspândit cu rapiditate în mediul online, de foarte multe ori, împreună cu „teorii nefondate despre cauza care a dus la acest episod medical”, a spus Robb, în declarația făcută online.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: