Redactia.ro
Home » Știri » Unul dintre cei mai cunoscuți bucătari din lume a murit! Juratul Masterchef avea 46 de ani și patru copii

Unul dintre cei mai cunoscuți bucătari din lume a murit! Juratul Masterchef avea 46 de ani și patru copii

GALERIE FOTO (2) Unul dintre cei mai cunoscuți bucătari din lume a murit! Juratul Masterchef avea 46 de ani și patru copii

Unul dintre cei mai cunoscuți bucătari din lume, jurat „Masterchef”, a murit! Avea 46 de ani și patru copii. Iată despre cine e vorba și ce detalii se cunosc în momentul de față.

Unul dintre cei mai cunoscuți bucătari din lume a murit! Juratul Masterchef avea 46 de ani și patru copii

Jock Zonfrillo a fost un bucătar premiat, un prezentator de succes și gazdă a emisiunii ,,MasterChef Australia”. Scoțianul a lucrat cu bucătari de renume mondial în restaurante celebre din întreaga lume înainte de a-și deschide propriul restaurant în Adelaide în 2013.

Foto: arhivă personală

Zonfrillo a murit la vârsta de 46 de ani în mod subit. Era căsătorit și avea patru copii. Era unul dintre jurații emisiunii Masterchef Australia. Decesul a fost confirmat de Network 10, chiar în ziua în care trebuia să difuzeze premiera celui mai recent sezon al emisiunii.

În 2019, Jock a fost numit jurat al emisiunii, fiind foarte mândru să provoace și să antreneze concurenții și, desigur, să-i inspire pe cei de acasă.

Renumitul bucătar Jamie Oliver a transmis un mesaj.

„În șoc total să aud de moartea subită a lui chef Jock Zonfrillo. M-a făcut plăcere să lucrez cu el pentru acest sezon MasterChef Australia. (…) Îi vom simți lipsa. Trimit dragoste și condoleanțe familiei, prietenilor, echipei MasterChef și concurenților”, a transmis Jamie Oliver.

Cadavrul celebrului bucătar a fost descoperit de polițiști luni, 1 mai 2023, la ora 2 dimineaţa, într-un hotel din Melbourne. Se presupune totuși că acesta și-a dat ultima suflare cu o zi înainte, pe 30 aprilie 2023. Până în acest moment, cauza decesului nu a fost făcută publică.
Rămâne de văzut ce informații vor mai apărea despre cauza decesului bucătarului îndrăgit.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: