Redactia.ro
Home » Monden » Unul dintre cele mai bine păstrate secrete din showbiz. De ce nu se suportă Dani Oţil şi Cătălin Măruţă. Totul a plecat de la femei

Unul dintre cele mai bine păstrate secrete din showbiz. De ce nu se suportă Dani Oţil şi Cătălin Măruţă. Totul a plecat de la femei

Ce mesaje deocheate își trimiteau Mihaela Rădulescu și Dani Oțil

Cătălin Măruţă şi Dani Oţil se numără printre puţinii prezentatori TV care au rezistat testului timpului. Unul la Pro TV, celălat la Antena 1 – cei doi au reuşit să captiveze atenţia publicului prin emisiunile pe care le-au realizat.

Cei doi n-au fost colegi de trust niciodată, dar acesta nu e un motiv ca să nu se înţeleagă. Altul a fost mărul discordiei în cazul lor.

Măruţă şi Andra i-au bărfit pe Oţil şi Răduleasca?

Dani Oţil a povestit la podcastul lui Radu Ţibulcă de la ce a plecat totul.

Eram la un restaurant pe Decebal și noi eram aici și Măruță cu Andra la o masă lângă. Erau deja împreună de ceva timp. Ne-am congratulat că știi cum e, starurile-ntre ele…

Ne-am salutat așa, de la distanță. Mie nu-mi plac niciodată apropierile astea ca găinile. O parte din acest grup, îți dai seama că nu eu cu Cătălin, s-au îmbrățișat, dar nu s-au luat în brațe.

Mihaela a intrat în baie și noi toți așteptam la intrare. Vedeam prin geam discuțiile. Am sesizat că se vorbește de noi și era normal.

Țin minte că a ieșit Mihaela și a zis: «Băi, ce răutăcioși! Ăștia nu știau că sunt în baie și că-i aud». Prima remarcă a fost: «Bă, Mihaela e înaltă, dar ce-o fi văzut la piticul ăla?”, a povestit Dani Oţil.

Dani Oţil, relaţie de 6 ani cu Mihaela Rădulescu

Înainte de a-şi întemeia o familie cu Gabriela Prisăcariu, Dani Oțil a avut mai multe relații, una dintre ele fiind cea cu Mihaela Rădulescu. Cei doi au format un cuplu mai bine de 6 ani, în ciuda diferenței de 12 ani dintre ei.

Cuplul nu era ferit de critici, la vremea respectivă. În anul 2014, povestea lor de dragoste a luat sfârșit.

Bine, au fost mai mult răutăți, dar nu le discutăm decât la podcastul lui Măruță. Eu o iubesc pe Andra. Îmi place și profesional, și personal, am fost în turneu împreună și mi-am dat seama că nu am cum s-o urăsc. Ăsta-i poporul”, a mai spus Dani Oţil.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: