Redactia.ro
Home » Monden » UPDATE: Divorț cu scandal! Bianca Drăgușanu: „M-am grăbit!”

UPDATE: Divorț cu scandal! Bianca Drăgușanu: „M-am grăbit!”

Bianca Drăgușanu a divorțat de Alex Bodi

UPDATE: Divorț cu scandal! Astăzi, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au prezentat la notar pentru a pune punct mariajului lor. Evenimentul n-a fost unul lipsit de incidente, cei doi ajungând la agresiune și violență verbală chiar de față cu oficialitățile.

Divorț cu scandal între Bianca și Alex Bodi

Au sosit la notar să pună punct căsniciei lor, dar nu s-au putut abține să nu facă circ. Ultima întrevedere s-a lăsat cu telefoane sparte și cu acuze grave. La un moment dat, Bianca a fost filmată în timp ce a ieșit pe geam și a strigat „Sunați la 112! Sunați la 112”, potrivit Wowbiz.

Ulterior, un telefon mobil a fost aruncat pe geam. În cele din urmă s-a dovedit a fi telefonul lui Bodi, aruncat chiar de către Bianca. Aceasta din urmă ar fi reacționat așa după ce Bodi i-ar fi luat, la rândul lui, telefonul și i l-ar fi spart.

Bianca Drăgușanu: „M-am grăbit să mă căsătoresc!”

Supărată, la ieșirea de la notar, Bianca Drăgușanu a admis că s-a grăbit la măritiș. ‘Mi-a luat telefonul. Mi l-a spart. E la el telefonul și mi l-a spart. M-am grăbit să mă căsătoresc’, a fost reacția Biancăi.

La rândul lui, Bodi a confirmat divorțul. „I-am aruncat telefoanele. Da, am semnat. De aia am venit, ca să semnăm.”, a replicat, răstit, afaceristul.

 

Bianca Drăgușanu a divorțat de Alex Bodi, astăzi, la notar. Vedeta TV a sosit însoțită de doi bodyguarzi pentru a semna actele de divorț.

Bianca Drăgușanu a divorțat de Alex Bodi

Mariajul dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi a ajuns astăzi la final. Vedeta TV a semnat actele de divorț, nelăsând loc de nicio împăcare între cei doi. Potrivit informațiilor apărute în presa de scandal, Bianca a sosit flancată de doi bodyguarzi, temându-se pentru siguranța sa. Potrivit zvonurilor, relația dintre cei doi a ajuns la violență fizică, acesta fiind și motivul divorțului.

Oana Roman: „Problema este la el”

Oana Roman a declarat, astăzi, la „Vorbește Lumea” că violența a fost cea care a îndepărtat-o pe Bianca Drăgușanu de soțul său. „Aceste lucruri sunt caracteriale la el, ieșirile violente. Face multă sală, ia și mulți steroizi. Este clar că acest lucru este o problemă la el. Cred că ea totuși nu a mai putut să reziste într-o astfel de căsnicie, a fost foarte speriată și ce și-a dorit mai mult a fost să apere integritatea fetiței.”, a precizat Oana Roman.

Ar fi fost, însă, și un alt conflict care a dus la această despărțire. Cei doi ar fi ajuns la o ceartă violentă în parc, iar mama Biancăi ar fi intervenit între ei. La rândul lui, Bodi și-ar fi jignit soacra, ceea ce a făcut-o pe aceasta să se sune la 112. „„S-a întâmplat pe la 1-2 după amiază, eram acolo… Am văzut cum acest Alex s-a ridicat de pe bancă, s-a dus către mama Biancăi și a înjurat-o de morți. Și a dat, așa, cu capul înspre ea. A vrut să-i dea cu capul în gură (…) Doamna a plecat, s-a îndepărtat, s-a dus după fetiță la locul de joacă, ei au rămas pe bancă. Mama ei tremura și a spus apoi că nu mai poate, că o bate mereu pe Bianca, mereu se ceartă cu ea. Că astă-noapte a avut iar ceartă cu ea, scandal până la 3 dimineața! Mama Biancăi a sunat la Poliție, i-a făcut reclamație’, a povestit un martor pentru cancan.ro.

Amintim că și anul trecut cei doi au ajuns la notar pentru a divorța. Însă, după doar câteva înfățișări, cei doi au decis să-și mai dea o șansă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: