Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Mesajul șocant postat de Bodi după noua altercație cu Bianca Drăgușanu

Mesajul șocant postat de Bodi după noua altercație cu Bianca Drăgușanu

GALERIE FOTO (7)

Ieri, paparazzi i-au surprins pe Alex Bodi și pe Bianca Drăgușanu, din nou, în mijlocul unei dispute aprige. La un moment dat, frumoasa blondină pare să încerce să se arunce în fața mașinilor, gest necugetat și intens discutat în mediul online. Ce a făcut Bodi imediat după incident? A postat în mediul online despre ce s-a întâmplat. Mesajul șocant postat de Bodi după noua altercație cu soția lui!

Bodi și Bianca se pregătesc să semneze divorțul

Și-au anunțat divorțul în urmă cu o lună, dar între timp s-au răzgândit de nenumărate ori. Totuși, imaginile recente surprinse cu cei doi indică o despărțire iminentă în cazul celor doi. Bianca și Bodi par că nu-și găsesc liniștea în cuplu și sunt autorii, pe zi ce trece, unor scene din ce în ce mai șocante.

Ieri, paparazzi i-au surprins certându-se din nou într-o parcare, iar Bianca pare să fi fost la un pas de a se arunca în fața mașinilor. Totuși, blondina n-a vrut să comenteze nicicum comentariile apărute în presa de online. Între timp, Bodi a postat în mediul online câteva imagini sugestive pentru cele întâmplate ieri.

Mesajul șocant postat de Bodi după noua altercație cu soția lui

Bărbatul a ținut să posteze un mesaj incisiv, pe care mulți l-au interpretat ca fiind la adresa Biancăi. „Eleganța este atunci când ai multe de spus, dar preferi să păstrezi tăcerea”, a fost mesajul apărut pe contul de Instagram al lui Bodi.

O altă postare ni-l arată pe Bodi pozând în oglindă, alături de mesajul: „Eu și cealaltă jumătate a mea”. Un mesaj care pentru mulți a însemnat că Bodi transmite că e singur și că nu are nevoie de o altă jumătate. Să fie, așadar, iminent divorțul dintre cei doi?

Citește și Primul mesaj al Biancăi Drăgușanu după ce s-a spus că a încercat să se arunce în fața mașinilor

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini