Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Primul mesaj al Biancăi Drăgușanu după ce s-a spus că a încercat să se arunce în fața mașinilor

Primul mesaj al Biancăi Drăgușanu după ce s-a spus că a încercat să se arunce în fața mașinilor

GALERIE FOTO (9) Primul mesaj al Biancăi Drăgușanu

Un nou video șocant cu Bianca Drăgușanu și soțul ei, Alex Bodi, a ajuns în presa de scandal. În imaginile făcute publice de Cancan.ro, vedeta TV pare că ar fi vrut să se arunce în fața mașinilor, pentru a scăpa de insistențele soțului ei. Între timp, pe Instagram a apărut primul mesaj al Biancăi Drăgușanu după scena teribilă.

Bianca Drăgușanu, relație cu turbulențe

De când s-au căsătorit, cei doi n-au parte deloc de liniște. Niște presupuse aventuri ale lui Bodi îi tulbură liniștea Biancăi Drăgușanu. În cele patru luni de la căsătorie, cei doi au stat mai mult certați și despărțiți, decât împreună.

Ieri, cei doi au fost protagoniștii a noi scene tensionate, într-o parcare din București. În imaginile obținute de un tabloid, Bianca pare la un pas de a se arunca în fața mașinilor. Din fericire, Bodi a oprit-o la timp și pare să o fi calmat-o pe blondină.

Primul mesaj al Biancăi Drăgușanu după această scena

Deși scena a cauzat vâlvă în showbizul românesc, blonda ascunde totul pe rețelele de socializare. Ieri, Bianca a postat în mediul online imagini din salonul din înfrumusețare al prietenei sale, dar și imagini cu noul membru al familiei sale. E vorba de o pisicuță, pe care a decis s-o numească „Karma”.

Au fost postate, însă, și două mesaje sugestive, care ar putea face referire la Bodi. „Dacă nu-ți dă energie, nu te inspiră ori nu-ți provoacă un orgasm, atunci locul lui nu este în viața ta”, este unul dintre mesajele pe care Bianca le-a postat azi-noapte. Celălalt, însă, era mult mai pozitiv. „Cea mai puternică forță din Univers este dragostea”, a fost cel de-al doilea. Nu știm, însă, dacă acestea îi sunt adresate lui Bodi ori postate la întâmplare.

Citește și Bianca Drăgușanu și Alex Bodi divorțează. Când semnează actele

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini